Survival Secret: Διάσημος ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε-Η ανακοίνωση και οι αντιδράσεις

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Την πρώτη αποχώρηση από την Κουρούτα και, μάλιστα, από την ομάδα των διάσημων, είχαμε το βράδυ της Δευτέρας στο Survival Secret, καθώς ο Κώστας Σόμμερ ανακοίνωσε την ετυμηγορία.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με αγώνισμα, όπου το έπαθλο -πίτσες, sleeping bags και ζεστά ρούχα- κέρδισαν οι «Αετοί», δηλαδή, οι celebrities.

Όπως είχε προκύψει από το προηγούμενο Συμβούλιο, όπου οι δύο ομάδες είχαν ψηφίσει ποιος παίκτης των αντιπάλων θέλουν να αποχωρήσει, υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Κατερίνα Νάκα και η Εβελίνα Αντωνιάδου.

Ο Κώστας Σόμμερ, σε νέο Συμβούλιο, ανακοίνωσε ότι, με βάση την ψηφοφορία του κοινού, αποχωρεί η Κατερίνα, με την τραγουδίστρια, συγκινημένη, να δηλώνει: «όλα είναι θέλημα θεού, δεν ξέρω τι συνέβη. Είμαι στεναχωρημένη, αλλά έχω απίστευτη δύναμη μέσα μου, κάτι το οποίο δεν θα με κάνει να πέσω ποτέ. Ήθελα το ταξίδι να κρατήσει παραπάνω γιατί έγινε πολύ ξαφνικά όλο αυτό, πήρα ξαφνικά την απόφαση να συμμετάσχω στο παιχνίδι, ήταν ένα τσακ. Αισθάνεσαι ότι ζεις μια παράλληλη ζωή από αυτή που είναι έξω. Εδώ τελειώνει το δικό μου ταξίδι. Συγχαρητήρια στην Εβελίνα που παραμένει. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και στις δύο ομάδες. Αγαπώ πολύ την ομάδα μου και θα μου λείψουν όλοι, αλλά η ζωή συνεχίζεται και νιώθω καλά».

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή της αποχώρησης:


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !