Τελικά αυτός ο Σεπτέμβρης είναι όλο εκπλήξεις και τα δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Όλοι περιμέναμε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης να μη βρεθεί φέτος στην τηλεόραση,αφού ο ίδιος επιθυμούσε να αποστασιοποιηθεί,ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως έχουν διαφορετική εξέλιξη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εθεάθη στις εγκαταστάσεις του STAR και όλα δείχνουν πως τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα γίνει μόνιμος κάτοικος Κηφισιάς. Μάλιστα,όπως μας επιβεβαίωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του STAR χθες είχε και ραντεβού με τους ιθύνοντες του σταθμού.

Επικρατέστερο σενάριο είναι να βρεθεί στην ομάδα της νέας πρωινής εκπομπής με τίτλο "Στην Φωλιά των Κου Κου" με τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη,ενώ δεν αποκλείεται στις συζητήσεις να έχει πέσει και η ιδέα να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι "Money Drop",για το οποίο αναζητείται ακόμα παρουσιαστής.

Την ίδια ώρα,ο Στέφανος έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και με το Έψιλον,ώστε να ενταχθεί στην εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού.

UPDATE! Στο tvnea.com έχουμε αποκλειστικά τις νέες εξελίξεις! Το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ αναφέρει πως τελικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης υπέγραψε με το STAR και είναι οριστικό πως θα βρίσκεται στην ομάδα των Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου. Μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένεται και η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]