Πασίγνωστος δημοσιογράφος δηλώνει: «Η πρωινή ζώνη του STAR έχει αποδειχθεί 'νεκροταφείο'»

0

ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, σε συνέντευξή του, μιλά για τα προγράμματα τη φετινή σεζόν, κι αναφέρεται τόσο στο πρωινό STAR όσο και στις αλλαγές που ετοιμάζει η Ελένη...

Φέτος η τηλεόραση είναι πολύ πλούσια σε προγράµµατα. Ποιο πιστεύεις θα «κερδίσει»;  

∆υστυχώς, παρόλο που υπάρχουν πολλά κανάλια, όλοι µαζί θα κάνουν πάντα τα ίδια πράγµατα ταυτόχρονα και σε αυτό ευθύνονται οι διευθυντές προγραµµάτων των καναλιών. Για παράδειγµα, από εκεί που δεν βλέπαµε ούτε ένα talent show για νέους τραγουδιστές, ξαφνικά υπάρχουν πενήντα διαφορετικά τέτοιου είδους σόου, παρότι δεν θυµόµαστε ούτε καν ποιοι ήταν οι περσινοί νικητές. ∆εν µπορούµε να γίνουµε όλοι τραγουδιστές, δεν µπορούµε να πάρουµε όλοι τα όρη και τα βουνά και να κάνουµε την τσίτα. Θα πρέπει τα κανάλια να αποφασίσουν να κάνουν διαφορετικά πράγµατα, ένας να δώσει βάρος στα talent shows, άλλος στις ταινίες κ.ο.κ. Ο Alpha φέτος επιµένει στη µυθοπλασία, σε ένα πρόγραµµα λίγο πιο εναλλακτικό και νοµίζω ότι θα του βγει.  

Απέναντι στη Φαίη Σκορδά, που ήταν µόνη της για µεγάλο χρονικό διάστηµα, θα βρίσκονται φέτος ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου. Πιστεύεις ότι θα «πάρουν» µεγάλο µερίδιο τηλεθέασης;  

Έχω αρκετά χρόνια να παρακολουθήσω πρωινή τηλεόραση για να γνωρίζω τι ακριβώς γίνεται. Η Φαίη είναι καλή στη δουλειά της και βρίσκεται σε ένα µεγάλο κανάλι. Από την άλλη, επειδή έχω δουλέψει και µε την Κατερίνα, νοµίζω ότι µπορούν να «σταθούν» επάξια απέναντι στο «Πρωινό». Βέβαια, δυστυχώς, η πρωινή ζώνη του Star έχει αποδειχθεί ένα «νεκροταφείο». Ελπίζω να τα καταφέρουν τα παιδιά, το εύχοµαι µέσα από την καρδιά µου.  

Οι αλλαγές στην Ελένη Μενεγάκη πιστεύεις ότι θα είναι επιτυχηµένες;  

Η Ελένη είναι η ίδια η ελληνική τηλεόραση. Για να κάνει ένα βήµα πρέπει να το έχει µελετήσει πάρα πολύ καλά και σαφώς θα έχει αποτελέσµατα. Εξάλλου, ποιος δεν θέλει να βλέπει την Ελένη Μενεγάκη; Σε οποιαδήποτε ζώνη κι αν πήγαινε, θα είχε απήχηση στο κοινό.



Real News.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !