Τηλεκοντρόλ: Η τιμωρία, τα νέα γραφικά, το άνευρο show, κι ο κακός χαμός...

1
Καλησπέρα σας, φίλοι μου.  Παρασκευή  σήμερα και το Τηλεκοντρόλ είναι  εδώ!


Πρεμιέρα έκανε το νέο, ανανεωμένο Δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.  Τιμωρία και αυτός..., όρθιος εννοώ,  μπας και κάνουν τη διαφορά. Πραγματικά αυτό δεν το κατάλαβα :  γιατί  ήρθε η μόδα να είναι ο παρουσιαστής συνέχεια όρθιος; Δεν λέω, να υπάρχει μια κίνηση μες στο πλατό, αλλά στο συγκεκριμένο Δελτίο η κίνηση ήταν απογοητευτική . Μα,  είναι δυνατόν να μιλάς στην οθόνη με τον Κουρουμπλή και να έχεις γυρισμένη την πλάτη στο τηλεοπτικό κοινό;  Μα, καλά, ο σκηνοθέτης του Δελτίου υπήρχε στο κοντρόλ; Δεν μπορεί να έχεις οθόνες από τη μια άκρη μέχρι την άλλη και να μου έχεις απλές εικόνες που θα παρουσιάζει ο παρουσιαστής το θέμα του χωρίς ένα γραφικό... Πολλές φορές νόμιζα ότι ο Χατζηνικολάου ήταν…σε green box! Το Δελτίο του ΑΝΤ1 θέλει δουλειά, ειδικά στο θέμα εικόνας. Από τη στιγμή που μπήκατε σε αυτό το παιχνίδι καν’ τε το τουλάχιστον καλά… Ωστόσο, δεν μπορώ να μην αναφέρω πως τις επόμενες ημέρες πολλά από αυτά που σας έγραψα παραπάνω, διορθώθηκαν. Να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο κείμενο γράφτηκε την ίδια ημέρα που βγήκε το νέο Δελτίο στον αέρα.

Μια και είμαι στα γραφικά, αλλαγές στα Logo έκανε και το STAR. Καλή η προσπάθειά τους, αν και… το έχασαν λίγο με τα σήματα. Στο δε Δελτίο του καναλιού, τα γραφικά εκεί είναι ανεπίτρεπτα… Μάλλον είναι αγορασμένα κι έτοιμα, που απλά προσαρμόστηκαν, όχι ,όμως, και τόσο πετυχημένα.

Οι συναγερμοί ηχούν στον ΑΝΤ1, μια και υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα στη μεσημβρινή ζώνη. Το ότι η Μπεκατώρου παίρνει ένα 4% με 5% και το εκτοξεύει στο 30% στο δυναμικό, είναι πραγματικά μεγάλος άθλος. Μια μέρα ,βέβαια, την πάτησε,  καθώς έπεσε στα μισά ποσοστά, εκεί να δεις συναγερμός… Ευτυχώς γι’ αυτούς,  την επόμενη επανήλθε πάλι. Πάντως από χθες, οι Συμμαθητές κόπηκαν , και στη θέση τους μπήκε διπλό επεισόδιο από το Καφέ της Χαράς. Τόσες σειρές έχει το αρχείο του ΑΝΤ1, αυτοί εκεί...

Πρεμιέρα έκανε κι ένα αδιάφορο πρόγραμμα στον ΣΚΑΪ. Αυτό το My style Rocks ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πώς πήρε το τελικό πράσινο φως για να βγει στον αέρα. Άνευρο , με τεχνικά προβλήματα, κακό φωτισμό,και πολύ κακό ήχο σε σημείο που θυμίζει Survival -ναι, θυμάστε τότε που ακούγαμε τα σκυλιά πιο δυνατά από τον διαγωνιζόμενο; Την κατάσταση τη σώζει η παρουσιάστρια ,Ευαγγελία Αραβανή…

Με πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης συνεχίζει το Ρουκ - Ζουκ. Ειδικά στο δυναμικό κοινό το τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, σαρώνει.

QUIZ: Ποια παρουσιάστρια κατάλαβε στην παρουσίαση του προγράμματος ότι θα κάνει κι άλλη εκπομπή χωρίς να το ξέρει; Αλήθεια σας λέω! Η Ζέτα ,είδε στην παρουσίαση του προγράμματος ότι τελικά θα κάνει και τη CELEBRITY εκδοχή του Ρουκ Ζουκ. Μάλιστα ,το έλεγε απορημένη στον Νίκο Μουτσινά αλλά και στην Κατερίνα Παπαμερή...

Τα e- mail πάνε κι έρχονται στο Έψιλον, παράπονα να δεις...!
Αν τα διαβάσει όλα αυτά ο Ιβάν Σαββίδης, τους βλέπω να ψάχνονται…


Το πρωί στο Έψιλον γίνεται  μεγάλη προσπάθεια να σταματήσει η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης. Η έλευση του Παπαδάκη πήρε κόσμο από την Καινούργιου… Πάντως, το παλεύουν και θα το παλέψουν. Η εκπομπή του Έψιλον βγαίνει καθημερινά πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Δώστε και κανένα παραπάνω συνεργείο ,ρε παιδιά, μην είστε φαταούλες…




Και κλείνοντας, δυο λογάκια.
Εδώ, εγώ αλλά και όλα τα παιδιά, γράφουμε την άποψή μας καθαρά, χωρίς κανένα όφελος από κανάλια. Η αισθητική του καθενός, όπως και τα γούστα σε κάθε άνθρωπο, είναι διαφορετικά.

Σας αφήνω, φίλοι μου. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους με ψυχραιμία πάνω απ όλα...


Για επικοινωνία μαζί μου 
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθήστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Ακολουθήστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. -To BBC/EYRONEWS ορθάδικα είναι? όχι βέβαια.
    Εδώ τις τους έποιασε όλοι τους στα όρθια είναι όλη την ώρα.
    -Ο Χατζηνικολάου δεν είναι καλά στημένος και δεν του πάει. γιατί χαλάει όλη την εικόνα και ο σκηνοθέτης τι κάνει? βόλτα πήγε?
    Ας τα κόψουν τα ορθάδικα και αν δεν θέλους μία δύο φορές έστω για λίγο δεν χριάζεται περισσότερο.
    -Τα γραφικά του Σταρ Είπαμε παιδικά είναι!
    -Δεν έχουμε μάθει σε τέτοια προιόντα όπως My style Rocks να τα βλέπουμε αν και παίζοντε έξω με τα χρόνια.
    -Καλά τα φώτα και η επιτροπή το κακό τουςτο χάλι έχουν.
    -Η Αραβανή λες και μιμήτε την Ζέτα.
    -Καλά το Ε προβληματικό είναι ανέκαθεν και όλο λάθη κάνουν λες και είναι τοπικό κανάλι που λειτουργούσε πριν 15 χρόνια και έχει ένα στούντιο/ένα κοντρόλ και δουλεύουν 2-3 άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !