Καγιά: 'Το SHOPPING STAR το πίστευα από την αρχή'

0

Η Βίκυ Καγιά, παρουσιάστρια του Shopping Star, που ξεκινά τη Δευτέρα στο Star, μίλησε για το
παιχνίδι...

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη συνεργασία, το κλίμα είναι εξαιρετικό, η ομάδα της παραγωγής είναι άνθρωποι ήρεμοι και ωραίοι, που αγαπάνε πολύ τη δουλειά τους και ο καθένας δίνει τον καλύτερο εαυτό του».

Το παιχνίδι φάνηκε να κερδίζει αμέσως το κοινό, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα σχετικά με τον μέσο όρο τηλεθέασης του σταθμού και δημιουργώντας μια νέα κατηγορία στη μεσημεριανή ζώνη. Όπως λέει η Βίκυ, «η τεράστια επιτυχία της εκπομπής είναι ότι οι πρωταγωνίστριες είναι καθημερινές γυναίκες. Είναι πραγματικά ο εαυτός τους. Δεν τους λέμε ποτέ εμείς τι να πουν ή πώς να ντυθούν. Αυτό είναι ένα καθαρά δικό τους κομμάτι, βγάζουν τη δική τους προσωπικότητα. Κρύβουν μια αλήθεια και μια κανονικότητα, με την οποία θεωρώ πως είναι λογικό να ταυτίζεται ο κόσμος. Μας λείπει η κανονικότητα από την τηλεόραση, που συνήθως προβάλλει μια πολύ καλογυαλισμένη εικόνα».

Η ίδια πίστευε από την αρχή το συγκεκριμένο πρότζεκτ... 
«Το συγκεκριμένο φορμάτ το πίστευα, γιατί το ήξερα και από τη Γαλλία, όπου προβάλλεται με τον τίτλο, La Reine Du Shopping (σ.σ. Η Βασίλισσα του Shopping), εδώ και οκτώ χρόνια. Πίστευα πως θα πάει καλά, απλά δεν περίμενα ότι θα πάει τόσο γρήγορα καλά. Θεωρούσα πως πρώτα ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει, να το αγαπήσει, να το συνηθίσει. Πήγε τόσο καλά γιατί ταυτίστηκαν πολλές γυναίκες με τις παίκτριές μας, καθώς οι καθημερινές γυναίκες είναι οι παίκτριές μας»,αυτά είπε στη δημοσιογράφο, Σόνια Καζόνι, και το People.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !