θα πάρουν ανάσα οι εργαζόμενοι από την επίσκεψη;

Τα γιορτινά τους θα φορέσουν σήμερα στη Συγγρού 340 που στεγάζονται οι νέες εγκαταστάσεις του πρώην ΔΟΛ! Κι αυτό διότι στις 4 το απόγευμα θα επισκεφθεί τα γραφεία ο νέος ιδιοκτήτης Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η επίσκεψη ,όμως, του προέδρου δεν θα περιοριστεί μόνο σε ξενάγηση,αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, είναι προγραμματισμένο να μιλήσει στους εργαζόμενους και τα στελέχη των εφημερίδων, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ, και των sites. Μάλιστα για τον σκοπό αυτόν έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και η αίθουσα 02 στην οποία θα μιλήσει ο νέος ιδιοκτήτης (και στην οποία συνεδρίαζε η ΚΕ της ΝΔ όταν στεγαζόταν εκεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης)!

Η διαμόρφωση ,όμως, του χώρου, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες είναι γκράντε, αφού σε τεράστια wall paper απεικονίζονται πρωτοσέλιδα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ. Το μεγάλο σουξέ όμως αναμένεται να γίνει όταν θα φωταγωγηθεί το κτήριο με τις νέες επιγραφές και τα λόγκο των εφημερίδων ,ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ, in.gr κ.ά. ! Με λίγα λόγια η σημερινή ημέρα ανήμερα δηλαδή του Σταυρού θα σηματοδοτήσει και την αλλαγή σελίδας για τον ιστορικό οργανισμό.

Ανεξάρτητα ,όμως, από την εθιμοτυπία, η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στις νέες εγκαταστάσεις του πρώην ΔΟΛ, έχει και ουσιαστικό περιεχόμενο, αφού αναμένεται να τονώσει το ηθικό των ταλαιπωρημένων για μήνες εργαζομένων και φυσικά να βάλει τέλος στην αβεβαιότητα που βιώνουν ακόμη και σε αυτή τη φάση, δεδομένου ότι δεν έχουν υπογραφεί οι νέες συμβάσεις. Τώρα αν θα καταφέρει να καθησυχάσει τον κόσμο και για τις φήμες που ακούγονται ότι στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν απολύσεις και μειώσεις, μένει να αποδειχθεί στην πράξη. Όπως και να ‘χει όμως η σημερινή ημέρα (αν και νηστεία) είναι γιορτινή για τους εργαζομένους των ιστορικών εφημερίδων!

Πηγή: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]