Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για όλα στον Αργύρη Κωστάκη και ξεκαθάρισε τι θα γίνει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με το "Ράδιο Αρβύλα".
"Ράδιο Αρβύλα". Υπάρχει σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου που το iselida.gr"βουτάει" στον "ωκεανό" του διαδικτύου, κάποια είδηση;
Μάλλον όχι. Σκέφτομαι και ζυγίζω διάφορα πράγματα, αλλά ακόμα δεν έχω κατασταλάξει κάπου συγκεκριμένα. Πάντως σε γενικές γραμμές και σε ότι αφορά ειδικά το "Ράδιο Αρβύλα", θα κινηθούμε κοντά σε όσα είχα πει στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν. Από κει και πέρα και παρά τα όσα γράφονται ή ακούγονται, δεν έχω καταλήξει ακόμα σε συγκεκριμένες αποφάσεις.  (iselida)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω τους Αρβύλα, παρόλο που είμαι γυναίκα και το χιούμορ τους είναι πιο αντρικό. Ωστόσο θέλω να πω δυο πράγματα. Πρώτον δεν μου αρέσει που κάνουν ότι θέλουν. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο μου θυμίζει ο τρόπος που φέρονται δημόσιους υπαλλήλους, που κάθονται γιορτές και αργίες. Και δεύτερο δεν συμφωνώ με την δικαιολογία για την πολύ δουλειά και τον χρόνο που δεν έχουν. Σε κάθε εκπομπή πηδανε νούμερα για να προλάβουν. Με το ίδιο υλικό θα μπορούσαν να κάνουν δύο εκπομπές την εβδομάδα

Bottom Ad [Post Page]