Ο Δημήτρης Παπανώτας ,που για ακόμη μια σεζόν είναι στο team του Happy Day της Τσιμτσιλή ,μιλά τόσο για τη νέα σύνθεση της ομάδας, τονίζοντας πως λείπει η Τσολάκη,όσο και  για τη
Σταματίνα, λέγοντας το κοινό στοιχείο που έχει με τη Μενεγάκη...

Πώς είναι η κατάσταση φέτος στο «Happy Day» µε τους νέους συνεργάτες;  

Είναι απώλεια η απουσία της Ελένης Τσολάκη γιατί είχαµε και µία ιδιαίτερη χηµεία µεταξύ µας, αλλά ελπίζω και µε τα καινούργια πρόσωπα να τον βρούµε τον βηµατισµό µας. Νοµίζω ήταν καιρός να «ανοίξει» τα φτερά της. Αν δεν το έκανε και τώρα, δεν θα το έκανε ποτέ. Νοµίζω ότι θα πάει πολύ καλά. Πιστεύω ότι είναι µέσα στους ανθρώπους που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόµενα χρόνια.  

Ποιος είναι ο ρόλος της Σταµατίνας Τσιµτσιλή στο κλίµα που επικρατεί µεταξύ σας;  

Η Σταµατίνα είναι από τα πιο σωστά παιδιά, από τους πρωταγωνιστές της τηλεόρασης. Έχει έναν τρόπο να σε ηρεµεί, να σε γλυκαίνει, «δένεται» µαζί σου. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει αυτό το ταλέντο σε άλλες παρουσιάστριες, εκτός από την Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί να έχω πολλά χρόνια να συνεργαστώ µαζί της, την εποχή εκείνη, ωστόσο, τα επτά χρόνια που συνεργαζόµασταν µε την Ελένη, το είχε αυτό το ταλέντο. Τώρα αυτό το βλέπω και στη Σταµατίνα. Νοµίζω πως αυτό συµβαίνει επειδή έχει τακτοποιηµένα τα «µέσα» της, έτσι βγαίνουν τακτοποιηµένα και τα «έξω» της (σ.σ.: γέλια).  

Συγκρίνεις τις συνεργασίες σου;  

Όχι, αλλά λέω αν έχω περάσει καλά ή αν έχω περάσει δύσκολα.  

Πώς αντιδράς στις «δύσκολες συνεργασίες»;  

Αποκόπτοµαι.  

Real News.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]