ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα στοιχεία για τη διαδικασία του «Nomads»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Το "Nomads" είναι πλέον γεγονός και η πρεμιέρα αναμένεται τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου ,στις 9 το βράδυ. To tvnea.com έχει μάθει αποκλειστικά κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία του παιχνιδιού.

Αρχικά, να σημειώσουμε πως τα περισσότερα αγωνίσματα θα είναι ομαδικά και όχι ατομικά, σε αντίθεση με το "Survivor". Αυτά τα παιχνίδια είναι ειδικά σχεδιασμένα για 7 ή 6 ή 5 άτομα.

Τα ατομικά αγωνίσματα θα επικρατούν σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη θα είναι στη μονομαχία των δύο υποψηφίων προς αποχώρηση στο επεισόδιο της Παρασκευής. Το ποιος θα φεύγει από το "Nomads" θα κρίνεται από αυτή την τελευταία και σκληρή μονομαχία. Η δεύτερη περίπτωση είναι στο αγώνισμα μεταξύ των αρχηγών. Κάθε ομάδα θα έχει τον αρχηγό της και θα αγωνίζονται για διάφορα έπαθλα, τα οποία θα τα μοιράζονται με την ομάδα τους. Ο αρχηγός δεν θα είναι σε όλο το παιχνίδι ίδιος, αλλά θα αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Κάθε Δευτέρα θα γίνεται το παιχνίδι της επικρατείας, όπου θα παίζουν τρεις ομάδες αντίπαλες. Η νικήτρια θα πάει στην υπερπολυτελή βίλα, η δεύτερη στο ψαροχώρι, και η τρίτη στην παραλία. Κάθε Τρίτη θα γίνεται το πρώτο παιχνίδι ασυλίας. Θα παίζουν και οι τρεις ομάδες ταυτόχρονα, δηλαδή 21 παίκτες. Η ομάδα που θα έρθει τελευταία θα πρέπει να προτείνει δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Την Τετάρτη θα γίνεται το δεύτερο παιχνίδι ασυλίας. Οι ομάδα που ήρθε πρώτη  και δεύτερη στον αγώνα της προηγούμενης μέρας θα μονομαχήσουν . Η χαμένη θα πρέπει να δώσει έναν υποψήφιο. Άρα ,από την Τρίτη και την Τετάρτη έχουμε τρεις υποψηφίους οι οποίοι μπαίνουν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το κοινό.

Την Πέμπτη έχουμε τον αγώνα των αρχηγών, στον οποίο ο νικητής, όπως αναφέραμε και πριν, παίρνει ένα έπαθλο για όλη την ομάδα του.

Τέλος, κάθε Παρασκευή θα έχουμε και από μία αποχώρηση. Από τους 3 υποψηφίους ο ένας θα σώζεται από το τηλεοπτικό κοινό και οι άλλοι δύο θα "μονομαχούν" μεταξύ τους. Ο κερδισμένος παραμένει στο "Nomads" και ο χαμένος αποχωρεί.

Εν κατακλείδι, να σημειώσουμε πως κάποια παιχνίδια θα είναι με πόντους και σε άλλα νικητήρια ομάδα θα είναι αυτή που θα φτάνει πρώτη στη γραμμή τερματισμού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !