Νέα σειρά φέρνει το MEGA...

0

αυτό είναι το σενάριο...

Μια νέα σειρά κάνει την εμφάνισή της στο Mega.  Πρόκειται για το Instabullu Gelin ,την τουρκική δραματική σειρά την οποία βλέπαμε στο Star, αλλά τώρα θα βλέπουμε στο Mega.


Κεντρική ηρωίδα είναι η Σουρεγιά. Πρόκειται για μια όμορη και χαρισματική νεαρή κοπέλα που μεγάλωσε ορφανή και αναγκάστηκε σε μικρή ηλικία να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Μάλιστα, τελείωσε το πανεπιστήμιο και εργάζεται στον χώρο της διαφήμισης. Ο κεντρικός ήρωας είναι ο Φαρούκ, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας τον οποίο ερωτεύεται η Σουρεγιά, σε ανύποπτη στιγμή ,και για χάρη του εγκαταλείπει τη ζωή της ώστε να τον ακολουθήσει ως νύφη στην Προύσα.


Ο ερωτάς τους θα περάσει πολλές δοκιμασίες. Η Σουρεγιά έχει μεγαλώσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει συνηθίσει σ' έναν πιο ελεύθερο τρόπο ζωής, ενώ ο Φαρούκ,  παρότι φαίνεται μοντέρνος, είναι δεμένος με την οικογένειά του και τις παραδόσεις. Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν μόλις η κοπέλα περάσει το κατώφλι του σπιτιού τής οικογένειας του συζύγου της. Δεν θα είναι εύκολο για τους Μποράν, την οικογένεια του Φαρούκ, να την αποδεχτούν. Άλλωστε, ήδη έχουν επιλέξει μία γυναίκα για εκείνον.

Χωρίς, λοιπόν, το ζευγάρι να γνωρίζει τα σχέδια της οικογένειας, καταφθάνει για να αναγγείλει τον γάμο του. Αυτό είναι μεγάλο σοκ για την Εσμά, τη μητέρα του Φαρούκ, που θεωρεί ότι θα πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο. Και δεν είναι εύκολο να την πλησιάσει κάποιος, ειδικά εάν δεν το έχει επιλέξει η ίδια. Η Σουρεγιά, που παίρνει δύναμη από τον έρωτά της για τον σύντροφό της , δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την προσπάθεια...

Πηγή:Mytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !