Πώς είδαμε το νέο logo του STAR CHANNEL...

7

Mε πλήρως ανανεωμένη εικόνα είναι από σήμερα ,ημέρα έναρξης του νέου προγράμματος ,το STAR CHANNEL. Νέα γραφικά, νέα idents, και το πιο βασικό: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΗΜΑ μετά από πάρα
πολλά χρόνια -να τα μετρήσω;

Αναντίρρητα μια οπτική ανανέωση ,πάντα κάνει καλό, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν σταθμό που έχει ξεχάσει πότε άλλαξε -ουσιαστικά-το σήμα του τελευταία φορά! Μπορεί η νέα εικόνα και τα νέα idents να είναι καλοσχεδιασμένα, με ωραία και ''ζωντανά'' χρώματα και πολύ μοντέρνα , ωστόσο, δεν θα πούμε το ίδιο και για το ολοκαίνουργιο σήμα που από σήμερα απέκτησε το STAR.

Μετά από αρκετά χρόνια που το κανάλι είχε το θρυλικό και εμβληματικό πολύχρωμο σήμα του, σήμερα περνά σε μια άλλη εποχή. Μόνο που, όταν αποφασίζεις να κάνεις μια τόσο μεγάλη αλλαγή, σίγουρα φροντίζεις να είναι καλύτερη από την προηγούμενή σου κατάσταση. Κάτι που εδώ δεν συνέβη. Στις οθόνες μας βρίσκεται πια η λέξη, ''star'' ,σε λευκό χρώμα,και σε πεζή αλλά και -αν μπορώ να την πω έτσι-κανονική γραμματοσειρά , χωρίς, δηλαδή, κάτι που να είναι πιο διαφορετικό και να σου μένει στο μάτι . Ναι ,αυτό είναι το νέο logo. Πρόχειρο, απλό, μια από τα ίδια, και χωρίς κάτι που να δώσει κυριολεκτικά στο κανάλι μια νέα ταυτότητα.

Βέβαια, πέραν του ότι το νέο λογότυπο δεν είναι επ' ουδενί αυτό που μετά από χρόνια στασιμότητας, κάποιος θα περίμενε, υπάρχει...κάτι στη νέα εμφάνιση του STAR που μας αρέσει, και μάλιστα αρκετά. Το λογότυπο ,λοιπόν, δεν είναι ...μόνιμο,αλλά ανά συγκεκριμένη ώρα εναλλάσσεται πάνω αριστερά με το γνωστό και αγαπημένο πολύχρωμο σήμα, ιδέα που και ενδιαφέρουσα είναι ,και πρωτότυπη-για τη χώρα μας πάντα-,αλλά και διαμορφώνει έναν νέο ''δρόμο'' που καταργεί τα ''σταθερά'' λογότυπα πάνω αριστερά.Μάλιστα, πέραν αυτού, με τον τρόπο αυτό ο κόσμος δεν ''έχασε'' απότομα από τους δέκτες του το σήμα που τόσο γνωρίζει, καθώς αν ο σταθμός το καταργούσε πλήρως, τότε σίγουρα θα ήταν αρνητικό για τη σταθερότητα και ταυτότητά του.

Υ.Γ.: Προσωπικά, βλέποντας πρώτα τη λέξη ''star'' πάνω αριστερά, και πριν δω κι αποκωδικοποιήσω τις αλλαγές ,με ξένισε αρκετά και ήταν...σαν να μην έβλεπα STAR!

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δηλαδη θα εναλλασσεται παντα το παλιο με το νεο λογοτυπο; εγω διαβασα οτι αυτο θα συμβαινει τις πρωτες ημερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμενα μου αρεσε σε γενικες γραμμες. Δεν μου αρεσε καθολου στο δελτιο ειδησεων ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βαρετο logo, εξαιρετικα idents και hd, ανωτερα απ ολα τα ελληνικα καναλια. Πολυ καλη δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7.27
    Αν το logo δεν συνεχίσει να εναλλάσσεται,δεν το γνωρίζω αυτή τη στιγμή, όμως, αν όντως γίνεται έτσι και κρατήσουν μόνο το άοσμο νέο, τότε θα είναι μέγα λάθος τους. Όπως τονίζω και μέσα, αυτή η εναλλαγή σώζει λίγο την κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλό το νέο λογότυπο του Star

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εμενα μου ξενισε αρχικα. Οσο το βλεπω ομως μου βγαζει μια αισθητικη. Ειναι κατι μινιμαλ και κομψο. Δε με χαλαει γενικα. Μονο στα πρωινα του ΣΚ πιστευω οτι πρεπει να μεινει μονιμα το παλιο που ειναι πολυχρωμο κ παιχνιδιαρικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !