Ο Δημήτρης Παπανώτας, είναι ένας δημοσιογράφος με πολλά χιλιόμετρα στον χώρο των media. Ο
ίδιος μιλά τόσο για την τηλεόραση και τα πρόσωπά της, όσο και για το HAPPY DAY...

Στην τηλεόραση όλοι είναι «στηµένοι»;  

Τις περισσότερες φορές έτσι είναι, υπάρχουν, ωστόσο, και αληθινοί άνθρωποι. ∆εν µου αρέσει αυτή η γενίκευση. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές το αντιµετωπίζω κι εγώ στη ζωή µου, που µε βλέπουν και λένε: «Για να είσαι τριάντα χρόνια στην τηλεόραση, ψωνάρα είσαι κι εσύ». ∆εν είναι όλοι «ψωνάρες», µαταιόδοξοι, «στηµένοι» και υπέρµετρα φιλόδοξοι στην τηλεόραση. Υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι όπως σε όλες τις δουλειές.  

Υπάρχουν, ωστόσο, πολλοί «ψωνισµένοι»... 

Το χρήµα πολλοί εµίσησαν, τη δόξα ουδείς!  

Πώς πιστεύεις ότι οι άνθρωποι καταφέρνουν και γίνονται υπερτιµηµένοι µέσω της τηλεόρασης; 

Αυτό αποτελεί και για εµένα µία απορία. Υπάρχουν άνθρωποι της πρώτης γραµµής, οι οποίοι έχουν να παρουσιάσουν µόνο αποτυχίες και παρ’ όλα αυτά έχουν ένα τουπέ και µία άνεση και κάθε χρόνο καταφέρνουν να βρίσκονται στα τηλεοπτικά δρώµενα. ∆εν ξέρω αν έχουν «πισινές», αν έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας ή αν είναι βλαµµένοι όσοι διαπραγµατεύονται µαζί τους (σ.σ.: γέλια). 

Αισθάνεσαι τυχερός σε αυτή τη δουλειά;  

Αισθάνοµαι τυχερός που έχω διαρκέσει τόσο πολύ, γιατί η διάρκεια παίζει µεγάλο ρόλο στη συγκεκριµένη δουλειά. Για να είµαι τριάντα χρόνια στη µικρή οθόνη, σηµαίνει ότι και ο κόσµος σε ανέχεται -και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό- αλλά και οι άνθρωποι της δουλειάς σε ανέχονται, σε χρειάζονται, και σε βρίσκουν χρήσιµο. Ευχαριστώ πάρα πολύ το κοινό, αλλά και τους ανθρώπους που µου δίνουν τις ευκαιρίες.

Τι περιµένεις από τη νέα τηλεοπτική σεζόν;  

Περιµένω και εύχοµαι να πάει καλά το «Happy Day» και να διατηρήσει αυτό που είχε, τη φρεσκάδα και την οµορφιά, γιατί είναι ένα προϊόν που θα µπορούσε να διαρκέσει δεκαετίες.

Aυτά δήλωσε στη Real News.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]