H Kλεοπάτρα Πατλάκη μιλά ανοιχτά για την αποχώρησή της από το Ε...

0

«Αυτός ο κύκλος έκλεισε για μένα.Η τελευταία σεζόν ήταν δύσκολη»

Η δημοσιογράφος, Κλεοπάτρα Πατλάκη, τη φετινή σεζόν βρίσκεται στον ΑΝΤ1 και το πλευρό της Φαίης Σκορδά. Η ίδια, που για 3 σεζόν ήταν στη Χριστίνα Λαμπίρη στο Ε, μιλά στο People για τη λήξη της συνεργασίας κι αποκαλύπτει...

«Είμαι ξεκάθαρη σε όλες μου τις σχέσεις, είτε είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές. Από το περασμένο Πάσχα, είχα ενημερώσει τη Χριστίνα πως δεν θα συνεχίσω στο Epsilon. Θεώρησα πως αυτός ο κύκλος για μένα έκλεισε. Όταν ,λοιπόν, την τελευταία μέρα της εκπομπής,Labiri, ανακοίνωσα τη λήξη της συνεργασίας μου με το κανάλι, το τηλέφωνό μου χτύπησε αμέσως κι αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά. Ξέρεις, πολλές φορές δεν έχουμε ξεκάθαρη γνώμη για το πώς μετράμε στην πιάτσα και το ενδιαφέρον που εισέπραξα από τα κανάλια ήταν έντονο. Σε αυτό το σημείο θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είχα βρει κάτι άλλο για να φύγω. Προέκυψε».

«Αν και όλα τα χρόνια είχαμε άψογη συνεργασία, η τελευταία σεζόν ήταν δύσκολη. Η εκπομπή άλλαξε ρότα τρεις φορές. Όταν σε ένα διάλειμμα ενημέρωσα τη Χριστίνα πως δεν θα συνεχίσω, έχω την αίσθηση πως το άκουσε, αλλά δεν το πολυπίστεψε. Στην τελευταία εκπομπή μού είπε πως θα ήθελε να συνεχίσουμε. Αυτό που της απάντησα είναι ότι θα ήθελα να πάει καλά και η επόμενη χρονιά να είναι εύκολη για εκείνη και να μην ξαναζήσει αυτά που ζήσαμε. Οι σχέσεις μας παραμένουν καλές και της εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους τομείς. Τώρα, αν θα συνεχίσουμε να έχουμε μια φιλική σχέση, αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Από την πλευρά μου θα το ήθελα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !