H επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το νέο ΠΡΩΙΝΟ-Τα καινούργια πρόσωπα και όλες οι αλλαγές...

1
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ,  ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:00 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 !

ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Οι ειδικοί συστήνουν ένα ολοκληρωμένο ΠΡΩΙΝΟ για να ξεκινήσουμε σωστά την ημέρα μας. Στον ΑΝΤ1 γνωρίζουμε τη συνταγή για να σας προσφέρουμε όχι ένα ακόμη πρωινό... αλλά «Το Πρωινό», που επιστρέφει για ακόμη μία σεζόν! Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 10.00, η Φαίη Σκορδά και η παρέα της, θα βρίσκονται κοντά μας καθημερινά, με ένα «πρωινό» πιο ανανεωμένο από ποτέ.Φρέσκο, με μοντέρνες ιδέες και σε καινούριο πλατό, ενδιαφέρουσες ενότητες και νέα πρόσωπα, ώστε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας ορεξάτοι, με θετική ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση.

Σταθερή αξία του πρωινού… η Λίτσα Πατέρα ,που θα μας ενημερώνει καθημερινά, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, για τα ζώδια. Προβλέψεις και συμβουλές σύμφωνα με τις θέσεις των πλανητών για να μάθουμε αν η μέρα ευνοεί τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα συναισθηματικά μας. 

Σημαντική βεβαίως στο «Πρωινό» είναι πάντα… η γεύση! Εδώ, αναλαμβάνει δράση ο Βασίλης Καλλίδης, ένας από τους πιο ταλαντούχους chef, για να αποκαλύψει μοναδικά μυστικά γεύσης, απόλαυσης, αλλά και συνταγές που θα απογειώσουν τη μαγειρική μας! Μαζί μας θα βρίσκεται και ο pastry chef, Δημήτρης Μακρυνιώτης, με γλυκές προτάσεις που θα ξεχωρίσουν στο τραπέζι μας. Και επειδή αγαπάμε τη διεθνή κουζίνα, κοντά μας θα βρίσκεται ο Τζόρτζιο Σπανάκης με ξεχωριστές ιταλικές και μοντέρνες γευστικές προτάσεις.


Στο πλατό μαζί με τη Φαίη θα βρίσκονται παλιοί αγαπημένοι συνεργάτες όπως ο Θέμης Γεωργαντάς, με το ξεχωριστό του στυλ και ο δημοσιογράφος, Κώστας Τσουρός, ενώ στην παρέα προστίθενται: η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ο Άρης Καβατζίκης και η Σοφία Τουντούρη. Μαζί μας και φέτος η Τζένη Μελιτά και η Μαντώ Γαστεράτου.

Το «Πρωινό» αγαπάει και τη διακόσμηση και ο Σπύρος Σούλης είναι ο πιο ειδικός για να μας δώσει έξυπνες και πρακτικές λύσεις για να ομορφύνουμε τις γωνιές του σπιτιού μας. Αλλά δεν ξεχνάμε και την υγεία!Ο παιδίατρος ,Σπύρος Μαζάνης, ο ειδικός διατροφολόγος ,Κωνσταντίνος Ξένος ,και άλλοι συνεργάτες θα είναι κοντά μας για να μας δίνουν κατάλληλες συμβουλές για σώμα και πνεύμα σε αρμονία.Το «Πρωινό» έχει στυλ και άποψη και επιστρέφει με ανανεωμένο beauty section. Η ειδικός σε beauty θέματα, Χριστίνα Χρόνη, αναλαμβάνει καθημερινά να μας μυήσει στον χώρο της μόδας.


Η ίδια δημοσιογραφική ομάδα, και οι νέοι συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, καθώς και ο έμπειρος σκηνοθέτης, Κώστας Υφαντής, θα ανανεώσουν φέτος το πρωινό μας.

To «Πρωινό» φέτος θα είναι και πιο... διαδραστικό. Από Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, εντάσσονται στη θεματολογία της εκπομπής δύο νέες ενότητες:

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΙΑ
Η αγαπημένη σας συνταγή είναι αυτή που ξετρελαίνει την οικογένειά σας; Ήρθε η ώρα να ξετρελάνει κι άλλους! Η Φαίη, σας περιμένει στο πλατό για να μοιραστείτε τα μυστικά της συνταγής σας με τις φίλες του Πρωινού! Σε όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, σας φέρνουμε κοντά μας κι ένα μεγάλο δώρο, σας περιμένει! Δηλώστε συμμετοχή στο 211 18 15 919 και γίνετε εσείς η μαγείρισσα του πρωινού για μια μέρα!

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΙΑΣ
Αν έχετε ανάγκη από μια αλλαγή, Το «Πρωινό» είναι εδώ για να ανανεώσει τη διάθεσή σας. Η Φαίη με τη βοήθεια ειδικών της ομορφιάς, σας προσφέρει την ανανέωση που ζητάτε. Για να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της Φαίης στο Facebook ,“Fay Skorda” (@fayskordaofficial).

Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, η Φαίη Σκορδά και η παρέα της θα μας καλωσορίζουν κάθε μέρα, με το ανανεωμένο ΠΡΩΙΝΟ. Καθημερινά από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 10:00, μόνο στον ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μα καλα, ποτε θα βγει το τρειλερ της εκπομπης; τη δευτερα κανει πρεμιερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !