Ρεκόρ πειρατείας στον έβδομο κύκλο «Game of Thrones»

Unknown
0

Τα επεισόδια της προτελευταίας σεζόν κατέβηκαν παράνομα πάνω από ένα δισεκατομμύρια φορές.


Το «Game of Thrones» είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, κάτι που αποδεικνύεται από το ότι έχει το ρεκόρ Guinness για περισσότερα πειρατικά downloads. Οι λόγοι για τους οποίους αποφασίζει κανείς να κατεβάσει τα επεισόδια της σειράς ποικίλουν – άλλοι γιατί θέλουν να δουν τα επεισόδια άμεσα, άλλοι γιατί δεν θέλουν να πληρώσουν τις σχετικές συνδρομές – εντούτοις, το «Game of Thrones» παραμένει σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.


Σε άρθρο του το Vulture σημειώνει πως ο έβδομος κύκλος του «Game of Thrones» έχει σπάσει νέο ρεκόρ τηλεθέασης για τη σειρά, με κάθε επεισόδιο να έχει μέσο όρο 30,6 εκατομμύρια θεατές σε όλες της πλατφόρμες του HBO. Παράλληλα, όμως, όπως αναφέρει το TorrentFreak, το κάθε επεισόδιο του ίδιο κύκλου «κατέβηκε» περίπου 140 εκατομμύρια φορές, μέσω παράνομων υπηρεσιών streaming και σελίδες torrent. Συνολικά δηλαδή τα επεισόδια του έβδομου κύκλου κατέβηκαν πάνω από ένα δισεκατομμύριο φορές.

Το άρθρο του TorrentFreak υπογραμμίζει πως τα υψηλά ποσοστά πειρατικών downloads και stream οφείλονται κατά ένα βαθμό στις πρόσφατες διαρροές. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην περίπτωση του έκτου επεισοδίου, το οποίο είχε διαρρεύσει μέρες πριν την επίσημη προβολή και έχει περισσότερα downloads και streams σε σχέση με το φινάλε του έβδομου κύκλου. Αυτό βέβαια δεν είναι καινούριο πρόβλημα για το τηλεοπτικό δίκτυο, αλλά σίγουρα δεν είναι ευχάριστο δεδομένου ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί στην επόμενη σεζόν.

clickatlife

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !