ΘΕΜΑ FM: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ραδιόφωνο....

0

Στις 2 Οκτωβρίου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κάνει πρεµιέρα το νέο ενηµερωτικό
ραδιόφωνο των Θέμου Αναστασιάδη, Τάσου Καραµήτσου και Διονύση Παναγιωτάκη. Πρόκειται για τη ραδιοφωνική εκδοχή της επιτυχηµένης κυριακάτικης εφηµερίδας, «Πρώτο Θέµα», η οποία έρχεται να προστεθεί στον όµιλο Μέσων που λειτουργούν στη συγκεκριµένη επιχείρηση.

Οι επικεφαλής του εγχειρήµατος έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιµασία έχοντας ως στόχο στις αρχές του επόµενου µήνα να παρουσιάσουν ένα πρόγραµµα που θα φιλοδοξεί µε αξιώσεις να κερδίσει µια θέση στην «πιάτσα» των ενηµερωτικών σταθµών. Τον γενικότερο συντονισµό του νέου εγχειρήµατος έχει αναλάβει ο ∆ιονύσης Παναγιωτάκης, που τρέχει ήδη το Action24 Radio. Σε ό,τι αφορά τώρα τη δηµοσιογραφική στελέχωση, τον πρώτο λόγο έχει η επιτελική οµάδα του «Θέµατος», µε τον Τάσο Καραµήτσο να έχει αρχίσει τις πρώτες διερευνητικές επαφές.

Για τη διεύθυνση του σταθµού έχει ακουστεί το όνοµα του πρώην διευθυντή του «Βήµα FΜ», Βασίλη Χιώτη, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο έχει µετακινηθεί στο team της κυριακάτικης εφηµερίδας. Επιτελικό ρόλο αναµένεται να έχει και ο πολύπειρος δηµοσιογράφος, Μπάµπης Κούτρας, ο οποίος θα συµµετέχει και στο πρόγραµµα του ραδιοφώνου.

Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του σταθµού, η πλειονότητα των παραγωγών θα προέρχεται από το δυναµικό του «Πρώτου Θέµατος», µε εξαίρεση τον πολιτικό συντάκτη ,Γιώργο Κουβαρά, ο οποίος θα διατηρήσει την εκποµπή του. Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι µε καθηµερινή εκποµπή θα εµφανιστούν πρόσωπα όπως είναι οι πολιτικοί συντάκτες ,Μάκης Πολάτος και Γιάννης Μακρυγιάννης, ο οικονοµικός συντάκτης ,∆ηµήτρης Μαρκόπουλος, ο συντάκτης του αυτοκινήτου ,Τάκης Τρακουσέλης, και µια σειρά άλλων συνεργατών του «Θέµατος», που διαθέτουν εκτός των άλλων και ραδιοφωνική εµπειρία. Μέχρι στιγµής, δεν έχει αποφασιστεί αν στο πρόγραµµα του «Θέµα FΜ» θα µετέχει ο εκδότης της εφηµερίδας και εξαιρετικός ραδιοφωνικός παραγωγός, Θέµος Αναστασιάδης.

Παραπολιτικά

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !