Παραδεχτείτε ότι ανήκετε κι εσείς την κατηγορία εκείνων που θα ήθελαν πολύ να δουν ποιοι φίλοι σας τσεκάρουν συχνά το προφίλ σας στο Facebook!


Ωστόσο, να θυμόμαστε πάντα, ότι το ίδιο θα μπορούσαν να κάνουν κι άλλοι με εσάς, εάν σας αρέσει να ψαχουλεύετε.

Ευτυχώς, το Facebook ήταν πάντα κατηγορηματικό ως προς αυτές τις εφαρμογές και πάντα διέψευδε τις όποιες φήμες υπήρχαν περί ύπαρξης σχετικών apps. Τον τελευταίο καιρό μία νέα «φάρσα» κάνει το γύρο του διαδικτύου και τρομοκρατεί τους χρήστες του Facebook!

Σύμφωνα με την Mirror, η τελευταία «φάρσα» κάνει λόγο για μία μυστική λίστα με χρήστες του Facebook που δεν είναι φίλοι σας, αλλά μπορούν να δουν όλα όσα έχετε ανεβάσει. Συγκεκριμένα, κατά την πλοήγησή σας στο Ίντερνετ, εμφανίζεται ένα μήνυμα που γράφει ότι παρακολουθείστε και στη συνέχεια σας μεταφέρει σε μία σελίδα, η οποία σας πληροφορεί για το ποιος «κατασκοπεύει» το προφίλ σας. Εκεί, συνήθως βλέπετε μία λίστα με εντελώς άγνωστους προς εσάς χρήστες του Facebook. Όπως καταλαβαίνετε η λίστα αυτή είναι παντελώς ψεύτικη!

 newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]