Ένα μικρό ερωτηματικό έχει μείνει για την εκπομπή "Το Πρωινό" και αυτό αφορά τη στήλη της μαγειρικής. Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται ο Βασίλης Καλλίδης για να ενταχθεί στην εκπομπή,ωστόσο ακόμα δεν έχει "κλειδώσει" και προφανώς δεν έχει υπογράψει.

Βέβαια οι δύο πλευρές είναι πολύ θετικές στο ενδεχόμενο της συνεργασίας αυτής. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως η προσθήκη του Βασίλη Καλλίδη δεν αναιρεί την ύπαρξη του Τζώρτζιο Σπανάκη. Για τον συγκεκριμένο σεφ πρώτο σας ενημέρωσε το tvnea.com (δες εδώ) Έτσι και αλλιώς ο συγκεκριμένος συμμετείχε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και την περσινή σεζόν.

Επίσης,η Φαίη όλο το καλοκαίρι επεξεργαζόταν νέες ιδέες,ώστε να προσθέσει στην εκπομπή της στα πλαίσια της ανανέωσης που επιθυμεί να κάνει. Έτσι λοιπόν,θα ενταχθούν δύο νέες στήλες. Η πρώτη θα αφορά τη μαγειρική και συγκεκριμένα θα φιλοξενεί απλές γυναίκες που δεν είναι επαγγελματίες μαγείρισσες,αλλά αγαπούν πολύ να μαγειρεύουν διάφορες σπεσιαλιτέ. Μάλιστα,σκοπός είναι να βλέπουμε γυναίκες από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Η δεύτερη στήλη θα θυμίζει το "Εxtreme Μake Οver",που παρουσίαζε η Ζέτα Δούκα πριν πολλά χρόνια στο Mega. Θα βλέπουμε τη "μεταμόρφωση" γυναικών στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς μέσα από αλλαγές στα μαλλιά,στα ρούχα,στο μακιγιάζ,στα αξεσουάρ,αλλά και με την απαραίτητη ιατρική φροντίδα (πχ botox).

Η εκπομπή θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και αυτό είναι οριστικό,σύμφωνα με στελέχη του ΑΝΤ1 και της εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]