Έκλεισε! Αυτοί είναι οι παρουσιαστές της σατιρικής εκπομπής που στήνει η ΕΡΤ...

δες ποιοι πασίγνωστοι ηθοποιοί συμφώνησαν!

Γνωστό ήταν εδώ και καιρό πως από τη νέα σεζόν η ΕΡΤ θα έβγαζε στον αέρα ένα νέο, σατιρικό πρότζεκτ το οποίο θα βγαίνει καθημερινά πριν από το δελτίο, ωστόσο, πολλοί έκαναν λόγο για πάγωμα, μια και πολλές ήταν οι φωνές που δεν πίστευαν πως η ΕΡΤ θα έκανε όντως ένα τέτοιο βήμα. Χθες ,λοιπόν, με την ανακοίνωση για το νέο πρόγραμμα, κι επίσημα γνωστοποιήθηκε η νέα αυτή σατιρική εκπομπή. Βέβαια, τόσο καιρό υπήρχε η φήμη πως τη σατιρική εκπομπή θα αναλάμβανε ένα πρόσωπο, κι αυτό ήταν ο Μητσικώστας.

Πώς έχουν ,όμως ,τελικά τα δεδομένα  και ποιοι θα την παρουσιάζουν; Όπως ενημερώνει το Efsyn.gr,  o Γιώργος Μητσικώστας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Σταρόβας αλλά και ο Λευτέρης Ελευθερίου αναλαμβάνουν να δίνουν το λεγόμενο “λιντ ιν” στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ. Οι τέσσερις ηθοποιοί θα δημιουργούν εναλλάξ μια σατιρική 15λεπτη εκπομπή, που θα μεταδίδεται πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (20.55).

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: