Σολωμού-Κουρούμπαλης: Τηλεφώνημα για βόμβα και ελεύθερο σκοπευτή στην πρεμιέρα τους

Unknown
0

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα, για δεύτερη χρονιά, η Μαρία Σολωμού και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης με την θεατρική παράσταση «Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη».


Ένα τηλεφώνημα όμως στάθηκε αρκετό για να εντείνει το άγχος των πρωταγωνιστών και των συντελεστών της παράστασης και να αναστατώσει τους θεατές. Λίγο πριν την έναρξη της παράστασης ένας άντρας τηλεφώνησε στο ταμείο και ενημέρωσε πως έχει βάλει βόμβα στο θέατρο η οποία θα εκραγεί λίγα λεπτά αργότερα.

Απευθείας οι υπεύθυνοι εκκένωσαν το θέατρο και κάλεσαν την αστυνομία. Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο διαπιστώθηκε πως πρόκειται για μια κακόγουστη φάρσα και η παράσταση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Ο φαρσέρ όμως φαίνεται πως δεν το έβαλε κάτω και ήθελε να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στους συντελεστές της παράστασης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, δέκα λεπτά μετά την έναρξη της παράστασης τηλεφώνησε κάποιος και ανέφερε πως υπάρχει ελεύθερος σκοπευτής ο οποίος θα πυροβολήσει τη Μαρία και τον Δημήτρη κατά τη διάρκεια της ερμηνείας τους.

Οι αρμόδιες αρχές καθησύχασαν τους υπεύθυνους λέγοντάς τους πως αυτό είναι ανέφικτο – μετά τον έλεγχο που έκαναν στο χώρο και στους θεατές – και πως πρόκειται για ακόμα ένα κακό αστείο. Έτσι, οι αρμόδιοι δεν ενημέρωσαν τους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια της παράστασης και προσπάθησαν να διαχειριστούν όσα συνέβαιναν με ψυχραιμία. Η Μαρία και ο Δημήτρης έμαθαν τι συνέβη μετά το τέλος της πρεμιέρας και το σοκ τους ήταν μεγάλο.

«Νομίζω πως ξέρω ποιος είναι πίσω από όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία και λυπάμαι πραγματικά», είπε άνθρωπος από το θέατρο προκαλώντας ερωτήματα.

Ευτυχώς επρόκειτο για μια φάρσα, η βραδιά κύλησε ομαλά και η πρεμιέρα της παράστασης «Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !