Δημήτρης Οικονόμου: Μιλά για τη νέα του εκπομπή και το νέο του τηλεοπτικό ταίρι...

0

Ύστερα από μια μικρή ανάπαυλα για ξεκούραση, ο Δημήτρης Οικονόμου επιστρέφει στον στίβο της πρωινής ενημέρωσης με μια ριζικά ανανεωμένη εκπομπή! Ο τίτλος της ,«Σήμερα», και στο πλευρό του δημοσιογράφου -μετά την αποχώρηση από τον Σκάι του Βασίλη Λυριτζή- θα βρίσκεται η Μαρία
Αναστασοπούλου. Το νέο τηλεοπτικό δίδυμο ξεκινά αύριο, Δευτέρα, στις 6 το πρωί. Λίγο πριν από την πρεμιέρα, λοιπόν, ο Δημήτρης Οικονόμου μίλησε στην «Espresso» για τις αλλαγές που δρομολογήθηκαν, αλλά και τη νέα του συμπαρουσιάστρια.

«Είναι μια ανανεωμένη πρωινή εκπομπή με άλλο σήμα, άλλο περιεχόμενο, έχοντας κρατήσει όμως ως βάση την ενημέρωση. Είναι σαν ένα παζλ που κινείται», αναφέρει ο παρουσιαστής και συνεχίζει μιλώντας για τις νέες στήλες που προστίθενται στο πλαίσιο της ανανέωσης: «Θα υπάρξει η ειδική στήλη για τα social media. Σε όποια παραλία κι αν πέρασα δεν υπήρχε ένας άνθρωπος που να μην ήταν πάνω σε ένα twitter και σε ένα facebook. Δεν μπορείς να μη δώσεις βάρος, λοιπόν, σ' αυτό με το οποίο ασχολείται όλη η κοινωνία, από τους μικρούς έως τους μεγάλους. Δεν θέλω ,όμως, να αποκαλύψω περισσότερα, γιατί θα έχει πολλές εκπλήξεις αυτή η εκπομπή και προτιμώ να τις δείτε στην οθόνη».

Αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει και παραμένει σταθερή αξία σε κάθε ενημερωτική εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της, είναι οι ζωντανές συνδέσεις με τους δημοσιογράφους του καναλιού, οι οποίοι θα μεταδίδουν τον παλμό των γεγονότων από όλα τα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό...

«Το κάνω με κέφι και έχω τρομερή διάθεση γι' αυτό το νέο ξεκίνημα», αναφέρει χαρακτηρστικά ο βετεράνος στην πρωινή ζώνη, Δημήτρης Οικονόμου ,και συνεχίζει: «Έπειτα από τόσα χρόνια που έχουμε να τολμήσουμε αλλαγές -σας θυμίζω ότι το δικό μας το προϊόν είναι από το 1996-, με ελκύει όλο αυτό, μου δίνει καινούργια διάθεση και νέα δυναμική».

Ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας, νιώθει την ανάγκη να μιλήσει και για τη νέα παρτενέρ του, Μαρία Αναστασοπούλου, της οποίας δεν παραλείπει να πλέξει το εγκώμιο, λέγοντας:

«Είναι εξαιρετική δημοσιογράφος. Έχει φοβερή εξέλιξη μέσα από τον Σκάι και είναι στην πραγματικότητα παιδί του καναλιού. Διαβάζει πολύ, είναι πάντα ενημερωμένη και πάντα με καλή διάθεση. Δεν λέει ποτέ όχι σε τίποτα και είναι έτοιμη να κάνει από ρεπορτάζ έως μοντάζ. Είναι μια εξαιρετική περίπτωση η Μαρία και θα δείτε πόσο θα αναδειχτεί μέσα από την εκπομπή. Έχει δείξει τα προσόντα της όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω ότι τώρα είναι η στιγμή της», μας λέει. Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της σεζόν οι δυο τους θα κάνουν δυο τρεις πρόβες, γιατί, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, «στην εκπομπή θα κινούμαστε κιόλας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !