Νάντια Κοντογεώργη: Η συγκινητική δημοσίευση την ήμερα των γενεθλίων της

Unknown
0


Γενέθλια ειχε σήμερα η Νάντια Κοντογεώργη η οποία  κλείνει τα 34 και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θυμάται την ευχή που της είχε δώσει η δασκάλα της.


"Νόμιζα ότι την είχα χάσει άλλα τελικά την είχα δώσει σε έναν αγαπημένο φίλο . Την κάρτα αυτή μου την είχε δώσει η δασκάλα μου του χορού στο δημοτικό . Και την κράτησα φωτεινό οδηγό στη ζωή μου . Σήμερα κλείνω τα 34 και είμαι βαθιά ευγνώμων για αυτά τα υπέροχα χρονιά ,για κάθε στιγμή .για την υγειά μου ,τους ανθρώπους της ζωής μου ,τη δουλειά μου ...Είμαι όμως και περήφανη γιατί πολλές από τις χαρές τις προσέφερα και τις επέτρεψα στον εαυτό μου κρατώντας σφιχτά στη χούφτα μου το μήνυμα της κάρτας . Προχωράω με σύντροφο την ευγνωμοσύνη και πυξίδα την αγάπη. Για έμενα και για εσένα και για εσένα και εσένα ..."





Νομιζα οτι την ειχα χάσει αλλα τελικα την ειχα δώσει σε εναν αγαπημένο φίλο . Την κάρτα αυτη μου την είχε δώσει η δασκάλα μου του χορού στο δημοτικό . Και την κράτησα φωτεινό οδηγό στη ζωή μου . Σημερα κλείνω τα 34 και ειμαι βαθια ευγνώμων για αυτα τα υπέροχα χρονια ,για καθε στιγμή .για την υγεια μου ,τους ανθρωπους της ζωης μου ,τη δουλειά μου ...Ειμαι ομως και περήφανη γιατι πολλές απο τις χαρές τις προσέφερα και τις επέτρεψα στον εαυτό μου κρατώντας σφιχτα στη χούφτα μου το μήνυμα της κάρτας . Προχωράω με σύντροφο την ευγνωμοσύνη και πυξίδα την αγαπη. Για εμενα και για εσένα και για εσένα και εσένα ...🙏😇🌻
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nandia Kondogeorgi Official (@nandia_kondogeorgi) στις

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !