Είναι οριστικό! Έκλεισε στην ομάδα του Λιάγκα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Οριστικοποιήθηκε η ομάδα της νέας late night εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η οποία θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 12 τα μεσάνυχτα. Δίπλα του θα βρίσκονται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ διάφορα εξωτερικά χιουμοριστικά βίντεο θα κάνει ο Θανάσης Πασσάς.

Έλειπε όμως ένα γυναικείο πρόσωπο για να συμπληρωθεί το νέο team και για αυτή τη θέση έγιναν πάρα πολλά δοκιμαστικά Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως είναι οριστικό πως στο συγκεκριμένο πόστο θα βρεθεί η Νικολέττα Ράλλη.

Τη γνωρίσαμε το 2005, που είχε κέρδισε τον τίτλο «Αναπληρωματική Miss Hellas» στα καλλιστεία του AΝΤ1 και την ίδια χρονιά κατέκτησε τον τίτλο της «Miss Queen Tourism International», στην Κίνα.

Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε  στα «Σκερτσάκια» του AΝΤ1 και έπειτα στα «Σφηνάκια» του Alpha, ενώ μετά για δύο ολόκληρες σεζόν βρέθηκε στα Mad. Το 2011 γίνεται ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, αφού αναλαμβάνει την παρουσίαση της νέας μεσημεριανής εκπομπής του STAR με τίτλο "Made in Star" και την επόμενη σεζόν συμμετείχε στο "Dancing with the stars 3". Την περσινή σεζόν, παρουσίαζε την εκπομπή "Όλα Καλά", αντικαθιστώντας την Ιωάννα Λίλη.



Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !