Ο αδερφός της Μελίνας Μερκούρη, Σπύρος Μερκούρης, απαντά στις Χρυσούλα Διαβάτη και Ροζίτα Σώκου, για όσα έχουν πει για την αδερφή του.


«Με τη Μελίνα είχαμε λατρεία, μία απόλυτη συνεννόηση, μου βουρκώνει τα μάτια ή ερώτηση αν μου λείπει. Από μικρό παιδάκι ήμουν ο υποβολέας της, τη βοηθούσα στις πρόβες. Όλη η οικογένεια ήταν ενάντια στο να γίνει ηθοποιός, αυτή διάβασε και έδωσε κρυφά εξετάσεις και πέρασε στο Εθνικό.

Η Μελίνα έκανε μία αποβολή. Από τότε δεν ήθελε να κάνει άλλο παιδί, αλλά αγαπούσε πολύ τα παιδιά, φοβόταν να ξαναδοκιμάσει. Στενοχωρήθηκε πολύ που δεν πήρε το βραβείο ρόλου για τη «Στέλλα» στις Κάννες, καθόταν και έκλαιγε σε μια γωνιά. Τον Ντασσέν τον λάτρευε αληθινά.

Τις τελευταίες ώρες ήταν παλικάρι. Προσπαθούσε να μη δείχνει τον πόνο, ούτε την αδυναμία της, γιατί πονούσε. Έλεγε ότι θα φύγει, αλλά δεν ξέρω πόσο το πίστευε, γιατί πάλευε να ζήσει. Της είπαν ότι είναι δύσκολη εγχείρηση, και είπε στο γιατρό να κάνει ό,τι πρέπει, ενώ είχε 5% πιθανότητες για να ζήσει. Δεν συνήλθε ποτέ από την εγχείριση.

Δεν με στενοχώρησε η Ροζίτα Σώκου, ακριβώς γιατί το είπε αυτή. Τέτοια κουτσομπόλα! Δεν ασχολούμαι, λυπάμαι! Δεν περίμενα ποτέ να φτάσει σε αυτό το σημείο. Χρυσούλα Διαβάτη… Ποια είναι; Τι θέλει να πει; Η Μελίνα δεν αμφισβητείται, σε τίποτα, βραβεύτηκε σαν ηθοποιός!» είπε στην εκπομπή Εμείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]