Έχασε την ταυτότητα της και βρέθηκε... παντρεμένη

Unknown
0

Μία απίστευτη ιστορία βίωσε μία νεαρή κοπέλα, που έχασε την ταυτότητά της πριν από 3 χρόνια!


Η 23χρονη είχε πέσει θύμα κλοπής στην Αθήνα όπου σπούδαζε το καλοκαίρι του 2014. Μεταξύ των εγγράφων που είχε μέσα στο πορτοφόλι, το οποίο εκλάπη, ήταν και η ταυτότητά της. Η κοπέλα κατήγγειλε την κλοπή στην αστυνομία και έβγαλε καινούργια.

Τον περασμένο μήνα, τρία χρόνια μετά την κλοπή, η κοπέλα από το Ηράκλειο επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του δήμου Μίνωα Πεδιάδος, προκειμένου να εκδώσει ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, που χρειαζόταν για τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Αγγλία.

Το πιστοποιητικό που εξέδωσε η τοπική δημοτική αρχή της αποκάλυψε πως ήταν... παντρεμένη και ειδικότερα πως είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με 50χρονο Πακιστανό! Προφανώς, η παλαιά ταυτότητα της είχε χρησιμοποιηθεί προκειμένου να τελεστεί η πράξη συμβίωσης, ούτως ώστε ο 50χρονος να αποκτήσει δικαίωμα παραμονής στην Ελλάδα. Η απουσία ηλεκτρονικής διασύνδεσης των υπηρεσιών κατέστησε εφικτή την υπογραφή του παραπάνω συμφώνου, παρά το γεγονός ότι η κλοπή της ταυτότητας είχε δηλωθεί δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Η μητέρα της κοπέλας μιλώντας στο Cretalive, ανέλυσε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, προκειμένου να μπορέσουν να αποδείξουν πως δεν υφίσταται το σύμφωνο συμβίωσης.

"Παραστάσεις στην Ασφάλεια Ηρακλείου, επισκέψεις στο δήμο Αθηναίων και στις υπηρεσίες που εμπλέκονται, επικοινωνία με τις Τράπεζες και την Εφορία μην τυχόν κι έχει γίνει ερήμην της κάποια οικονομική συναλλαγή, μηνύσεις και έξοδα για κάτι που σε οποιαδήποτε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα χρειαζόταν παρά ένα... κλικ στον υπολογιστή για να φανεί πως η ταυτότητα ήταν χαμένη και δηλωμένη άρα καμιά δημόσια πράξη δεν είναι έγκυρη καθώς είναι προϊόν κλοπής!", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την έκπληξή τους για το περιστατικό εξέφρασαν στελέχη της Ασφάλειας Αττικής, καθώς δεν έχει υπάρξει άλλο αντίστοιχο περιστατικό.

Cretalive

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !