Ξένια Καλογεροπούλου: Αν δεν έχω κάτι να παλεύω, μελαγχολώ

Unknown
0

Η πρωταγωνίστρια και θεατρική συγγραφέας Ξένια Καλογεροπούλου είπε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της:


Για την κατάσταση στη χώρα:«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ κακή, δεν είμαι πολύ αισιόδοξη, είμαι λίγο μαζόχα γιατί βλέπω ειδήσεις, κάθομαι και παρακολουθώ. Τρώγομαι, αγχώνομαι. Δεν είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Όλα με θλίβουνε Αλλά ο μοναδικός τρόπος είναι να ονειρευόμαστε πράγματα και να τα κάνουμε.Υπάρχει μια φτήνια γενικώς, δεν έχω παρακολουθήσει και survivor. Εγώ κλείνομαι και στον κόσμο μου, διαβάζω πολλά βιβλία. Τώρα ονειρεύομαι ότι θα κάνω πρόβες για να παίξω του χρόνου, αλλά δεν ξέρω πώς θα είμαι του χρόνου. Μ’αρέσει να ονειρεύομαι αλλά δεν ονειρεύομαι για πάνω από ένα χρόνο .Άμα δεν έχω όμως κάτι να κάνω κάτι μελαγχολώ Εχω μια κοπέλα από την Ρωσία που την ρωτάνε «πώς είναι η Ξένια; ».«Άμα δουλεύει καλά είναι».Αν δεν έχω κάτι να παλεύω μελαγχολώ»

Για τις νέες εκδόσεις της: «Πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι Ιστορίες του Τάκα Τάκα του Μπερνάρ Φριό. Θα κυκλοφορήσουν Τα παραμύθια με την Ξένια, λίγο φοβιστικά. Το Αγόρι με τη βαλίτσα το διασκεύασα σε μυθιστόρημα, ενώ ετοιμάζω κι ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, την Μπαμπουσκα. Επίσης, θα βγει η μετάφραση της Ελίζας σε νέα έκδοση και η μετάφραση του Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε του Πιραντέλο (όλα από τον Πατάκη)

Για τον έρωτα:«Ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο σε όλων τη ζωή και στη δική μου. Ο έρωτας , οι σχέσεις. Αισθάνομαι, γενικώς, πολύ χορτασμένη. Αισθάνομαι ότι θα μπορούσε να τελειώνει η ζωή μου κι εδώ, δεν το λεω δραματικά. Παρ’όλο που μου αρέσει να ονειρεύομαι πράγματα για παρακάτω. Αλλα λεω “μεγάλωσα τώρα, ποιος με χρειάζεται εμένα, τι άλλο θα κάνω;».

Για τη μοναξιά: «Μοναξιές νιώθω. Μπορώ να είμαι μόνη μου, όμως. Δεν θέλω να γίνομαι βάρος στους νεότερους. Από εκεί και πέρα, έχω μια γάτα που με περιμένει το βράδυ, μου κάνει χαρούλες και μετά με δαγκώνει.Πού να τη δώσω μια γάτα 11 χρονών που δαγκώνει; Κανείς δεν τη θέλει, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7, στην εκπομπή ΠΕΖΟΙ στον ΑΕΡΑ, με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη και τη Φωτεινή Λαμπρίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !