Άρης Καβατζίκης: Μιλά για την επιστροφή, τον Λιάγκα, τη Σάσα και το άγχος της Φαίης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης επιστρέφει στην ομάδα του Πρωινού, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, που κάνει πρεμιέρα αύριο το πρωί στον Ant1.

O ίδιος παρευρέθη στο γάμο της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη, όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε από τους συναδέλφους του για την επιστροφή αυτή, καθώς και για τα συναισθήματά του.

«Τι παρασκήνιο να σας πω; Δεν έχω τέτοια όνειρα να ξαναγυρίσω σε μια εκπομπή στην τηλεόραση, απλά ήταν ένα διαζύγιο προσωρινό, είχα ανάγκη να κάνω μια ανάπαυλα, ξέρετε ότι η τηλεόραση είναι ένα βάναυσο μέσο, εγώ έχω και τη διεύθυνση ενός περιοδικού, μου έγινε η πρόταση από τη Φαίη, και είπα να το ξαναδοκιμάσω. Το είχα ζήσει δυο φορές με το Γιώργο, τώρα θα είναι χωρίς τη Σάσα!

Θέλω να δω πώς θα είναι και χωρίς το Γιώργο! Μια χαρά τα πήγε και πέρσι η Φαίη. Είναι άλλο στυλ, έγινε πιο γυναικεία η εκπομπή, πιο κοριτσίστικη. Θα λείψει η ηχηρή παρουσία της στο πλατό, είναι μια καινούργια ομάδα, ένας καινούργιος κύκλος. Δεν θα έχω καινούργιο ρόλο, απλά θα προσπαθήσω να κάνω φέτος κάποιες συνεντεύξεις με πρόσωπα που μου αρέσουν, θέλω να κάνω θέματα! Δεν ήρθα να καλύψη το κενό της Σάσας, δεν θα είμαι ο Άρης Σταμάτης, ήταν εντελώς τυχαίο και συμπτωματικό.

Όταν κανείς περνάει την περίοδο των προετοιμασιών, και έχει τόσα στο κεφάλι του, όχι, δεν μπορεί να είναι ήρεμη η Φαίη, συν ένα παιδάκι που ξεκινά το σχολείο, όχι, δεν είναι ήρεμη! Απλά τη βλέπω σε φάση πολύ πολύ δημιουργική, είναι η Φαίη, και τα καταφέρνει σε όλους τους ρόλους της μια χαρά!»

Δείτε το βίντεο εδώ


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !