ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αλλαγή μέρας για τον Κανάκη;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Χθες σας ενημερώσαμε για τον προγραμματισμό της prime time του ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου (δες εδώ).

Σε αυτόν, βλέπουμε τη νέα σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου με τίτλο "Κάτι χωρισμένα παλληκάρια" να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα στις 11 το βράδυ. Αμέσως εύλογα αναρωτήθηκαν πολλοί τι θα γίνει με τη νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια είχε ραντεβού με τους τηλεθεατές εκείνη την ώρα μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Ενδεχομένως, κάποιοι σκέφτηκαν πως μόλις βγει στο πρόγραμμα ο Αντώνης Κανάκης, τότε θα αλλάξει μέρα η κωμική σειρά του σταθμού ή ότι ο ίδιος δεν θα βρίσκεται πλέον στην καθιερωμένη του πέρα παρουσίας.

 Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως τίποτα από τα δύο δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο Αντώνης Κανάκης παραμένει τις Δευτέρες (δεν θα μπορούσαν άλλωστε να "πειράξουν" αυτή τη συνήθεια), ωστόσο θα προβάλλεται μετά τη νέα σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου, στις 12 τα μεσάνυχτα. Λίγο αργότερα, δηλαδή, από τις προηγούμενες σεζόν ,που ξεκινούσε γύρω στις 11.30.

Να σας θυμίσουμε πως ο Αντώνης Κανάκης θα επιστρέψει στους δέκτες μας με μία νέα ανανεωμένη σατιρική-χιουμοριστική-σχολιαστική εκπομπή. Αυτή θα προβάλλεται τρεις φορές το μήνα, ενώ μία φορά το μήνα θα επιστρέφει το "Ράδιο Αρβύλα". Η πρεμιέρα της νέας εκπομπής αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα  στις 7 Νοεμβρίου.

Έτσι, λοιπόν, διαμορφώνεται το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ενώ κάθε Παρασκευή στις 11 θα κάνει την εμφάνιση του και το "Celebrity travel" του Νίκου Κοκλώνη, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το late night του γιωργου λιαγκα που θα προβαλλεται καθε τριτη και τεταρτη στις 00:00 ποτε κανει πρεμιερα; επισης ισχυει οτι το 2night show θα βγει ξανα στο β' μισο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πρεμιέρα της εκπομπής, Late Night ,του Λιάγκα δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα, αλλά από το ρεπορτάζ προκύπτει πως πάει Οκτώβρη και όχι πιο μετά.Όσον αφορά το 2NIGHT SHOW, ναι, με το τέλος του NOMADS,ο Αρναούτογλου θα έχει ξανά το τοκ σόoυ που θα βγαίνει Πέμπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστω πολυ για την απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !