Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας Παντελίδη

Χρηστος Γ
0
Εχει περάσει ήδη ένας χρόνος και πλέον από τότε που άρχισε η έρευνα γύρω από τις συνθήκες του δυστυχήματος του δημοφιλούς τραγουδιστή, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του και τον βαρύ τραυματισμό της φίλης του Μίνας Αρναούτη.
Λίγους μήνες αργότερα άνοιξε ο φάκελος σχετικά με το ποιος οδηγούσε τη μοιραία βραδιά με την οικογένεια του τραγουδιστή να υποστηρίζει πως πίσω από το τιμόνι βρισκόταν η έτερη συνεπιβάτης του μοιραίου τζιπ Φρόσω Κυριάκου.
Το υπόμνημα που είχε κατατεθεί από την πλευρά Παντελίδη ζητούσε διερεύνηση της υπόθεσης και η έρευνα είχε μπει σε ένα δρόμο αναζητώντας εαν η Κυριάκου έπρεπε να διωχθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και η Αρναούτη για ψευδορκία.
Τα πορίσματα που είχε καταθέσει η οικογένεια Παντελίδη ήταν αντίθετα από αυτά των επίσημων αρχών που ήθελαν τον τραγουδιστή στο τιμόνι του αυτοκινήτου, στη θέση του συνοδηγού την Κυριάκου και στο πίσω κάθισμα την Αρναούτη.
Ο εισαγγελέας θέλησε, να μην αφήσει "τυφλά σημεία" στην υπόθεση και ανέπεμψε τον φάκελο σε πταισματοδίκη, προκειμένου να εξετάσει εαν τα χτυπήματα στο σώμα του τραγουδιστή προέκυπταν από τη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού.
Όταν ο πραγματογνώμονας παρέδωσε την έκθεσή του, οι δικαστικές πηγές έκαναν λόγο για ένα πόρισμα που δεν ανέτρεπε τα ήδη γνωστά στοιχεία που ήθελαν τον Παντελίδη στη θέση του οδηγού.
Μένει να χρεωθεί η δικογραφία σε νέο εισαγγελέα που θα κληθεί να μελετήσει εκ νέου στο σύνολό της την υπόθεση για να αποφασίσει αν θα στείλει το φάκελο στο αρχείο ή τις δυο γυναίκες στο εδώλιο.( ethnos)


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !