το νέο κανάλι που ανακοίνωσε,το ενιαίο newsroom και η σατιρική εκπομπή

 Στην ΕΡΤ σηκώνουν τα μανίκια και πιάνουν δουλειά. Στόχος τους, λένε, να παρουσιάσουν μια σύγχρονη δημόσια τηλεόραση. Και ξεκινούν πυρετώδεις προετοιμασίες ώστε να είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Μέχρι και το πρώτο υβριδικό κανάλι στην Ελλάδα θα βγάλουν τον Νοέμβριο, αθλητικό, να μεταδίδονται εκεί όλα τα σπορ που δεν θα χωρούν στα... κανονικά κανάλια.

Επίσης, (όπως σας έχουμε ξαναγράψει και στο tvnea )ενισχύεται η μεταμεσονύχτια βάρδια της ΕΡΤ, ώστε να βρίσκονται όλοι σε πλήρη ετοιμότητα για την κάλυψη έκτακτων γεγονότων όλο το 24ωρο. Θα υπάρχουν άμεσα διαθέσιμος συντάκτης, αρχισυντάκτης, παρουσιαστής και σκηνοθέτης, ώστε να μπορούν να βγουν στον αέρα άμεσα, οποιαδήποτε ώρα, ακόμη και μέσα στα «μαύρα» μεσάνυχτα. Γι' αυτόν τον λόγο ,άλλωστε, όλα τα τεχνικά συνεργεία των ειδήσεων μεταφέρονται από την οδό Κατεχάκη στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Στήνεται μάλιστα ενιαίο newsroom για την υποδοχή των ειδήσεων που θα διοχετεύονται σε όλα τα Μέσα της ΕΡΤ (τηλεόραση, ραδιοφωνικά προγράμματα και sites).

Aκόμη, όπως λέει το Efsyn.gr, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η ΕΡΤ 1 θα παρουσιάζει ενημερωτικό πρόγραμμα από τις 5 και μισή το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα σε συνεχή ροή, με τον σκηνοθέτη ,Τάσο Μπιρσίμ ,να αναλαμβάνει χρέη προέδρου της υπό σύσταση Επιτροπής Ενημερωτικού Προγράμματος. Από τον Οκτώβριο, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 1 θα παρουσιάζεται μια 20λεπτη χιουμοριστική εκπομπή ώστε να του δίνει το απαραίτητο lead in.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]