Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία- απάντηση για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιανό...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πολλές οι αλλαγές καθώς και πολλές οι αποχωρήσεις από το πάνελ της εκπομπής της! Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήταν ο πρώτος που το ανακοίνωσε, μετά ακολούθησε η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία έκανε το «μπαμ» και σαν να μην έφταναν αυτοί, πριν λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση πως έφυγαν και οι υπόλοιπου του πάνελ, ο Γιώργος Λιανός και η Φωτεινή Πετρόγιαννη!

Ωστόσο, η ξανθιά παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για μια έκπληξη που δέχθηκε από πρώην συνεργάτη της! 

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος μπορεί φήμες να λένε ότι η Ελένη τον έδιωξε από την εκπομπή της, όμως όπως όλα δείχνουν η Ελένη τον ήθελε αλλά μάλλον «έσπασε» η συμφωνία του με τον Alpha!
Η μεταξύ τους σχέση λοιπόν είναι πολύ καλή και πρώτη φορά η Ελένη παίρνει θέση με τον τρόπο της και δείχνει πως τα πράγματα με τον Γιώργο είναι πολύ καλά, ότι τον αγαπάει και τον στηρίζει! Δεν ξέρουμε αν αυτό προμηνύει ότι ίσως θα τον καλέσει ξανά στην εκπομπή της, το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους δεν έχουν τσακωθεί!
«#eleni @glianos77 παντα να μου κανεις τετοιες εκπληξεις! Οπως σημερα! Σ αγαπω », έγραψε στη λεζάντα! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !