Παππά: «Ήταν πάρα πολύ περίεργο. Μπήκα και είδα το προφίλ για να σιγουρευτώ ότι είναι ο Γεωργίου»

Unknown
0

Η Δανάη Παππά είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς Τατουάζ.


«Κατάγομαι από την Κέρκυρα και την Εύβοια και έχω ένα μεγάλο ερωτά με το χορό. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τη ρυθμική γυμναστική. Ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας. Μετά ήρθε στο σχολείο μου μια χορογράφος και ένας σκηνοθέτης για να κάνουμε μια παράσταση. Περάσαμε από οντισιόν και αποφασίστηκε, ο τι με ήθελαν ως πρωταγωνίστρια του έργου. Ήμουν 16 ετών τότε και ήταν κάτι πολύ μεγάλο για εμένα. Έπειτα, η χορογράφος, Κατερίνα Βούλγαρη, με πήρε στη σχολή της και εκεί ξεκίνησε ο μεγάλος έρωτας με το χορό. Από τότε δεν θυμάμαι μία μέρα που να μην έχω ασχοληθεί με το χορό. Πήγα στην επαγγελματική σχολή χορού στο HOPA και πριν από τρία χρόνια γνώρισα τη Λυδία Γεωργανά, casting director, η οποία ασχολείται με το εξωτερικό. Έκανα κάποια κάστινγκ για σειρές, συμμετείχα σε μια αμερικάνικη παραγωγή που γυρίστηκε στην Ελλάδα, στο «With a kiss I die», με σκηνοθέτη τον Ρόνι Καλίλ. Η casting director με είχε στο αρχείο της και έχει σελίδες στα social media. Μια μέρα λοιπόν μου στέλνει μήνυμα ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος είχε δει μια φωτογραφία μου από εκεί, και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι για μια σειρά ελληνική που θα γυριστεί στην Κύπρο, το «Τατουάζ» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Πώς ένιωσες εκείνη τη στιγμή;

«Ήταν πάρα πολύ περίεργο. Μπήκα και είδα το προφίλ για να σιγουρευτώ ότι είναι ο Ανδρέας Γεωργίου! Σκεφτόμουν ότι κάποιος μου κάνει πλάκα, γιατί δεν ήταν ότι με πρότεινε κάποιος και πήγα να κάνω οντισιόν, απλώς με βρήκε. Δεν ήξερε αν θα ήμουν καλή ηθοποιός, δεν ήξερε αν χορεύω, δεν ήξερε τίποτα. Κλείσαμε ραντεβού να πάω στην Κύπρο για δοκιμαστικό. Πήγα, κάναμε και τελειώνοντας μου λέει «σε θέλω» κι εγώ είχα μείνει! Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, πίστευα ότι ήταν απλά ένας ρόλος για τη σειρά. Βλέποντας το κείμενο, διαπίστωσα ότι η Άννα αποτελεί με τον Άλεξ το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Ενθουσιάστηκα!»

-Πολύ παραμυθένιο ακούγεται.

«Ίσως όμως, προσπάθησα πολύ να μπω στο χώρο. Δεν μου φαίνεται εγώ το ήθελα πολύ. Μιλούσα στο σύμπαν κι έλεγα, «θέλω, θέλω», οπότε κάποια στιγμή απλά ήρθε! Ήταν το σωστό timing πιστεύω.»

- Έχεις κάνει ήδη αρκετά πράγματα, ωστόσο, φαίνεσαι πολύ μικρή.

«Έκλεισα τον Αύγουστο τα 21! Μπορεί να είμαι μικρή, όμως, πάντα προσπαθούσα. Ποτέ δεν τα παράτησα. Η προσπάθεια είναι αυτή που με έφερε εδώ.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !