Δάνης Κατρανίδης: «Δεν υπάρχει μυστικό, έχω αγάπη και πάθος γι’ αυτό που κάνω»

Unknown
0

Ο Δάνης Κατρανίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τη συνεργασίες του και για το μυστικό της επιτυχίας τους.


Με ποιον τρόπο καταφέρνετε να κρατάτε υψηλό επίπεδο στην ποιότητα των συνεργασιών σας;

Προσπαθώ, δεν το καταφέρνω πάντα, έχω κάνει και πολλά λάθη, αλλά τα λάθη είναι εκείνα που μας πάνε μπροστά, αρκεί να τα βλέπουμε. Πρέπει να παραδεχόμαστε, να αποδεχόμαστε τα λάθη μας και να τα χρησιμοποιούμε για να βελτιωνόσαστε ως άνθρωποι και ως ηθοποιοί.

Ποιο είναι το μυστικό της δική σας επιτυχίας;

Δεν υπάρχει μυστικό, έχω αγάπη και πάθος γι’ αυτό που κάνω. Αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν θα σε αγαπήσει κι αυτό ποτέ. Δεν υπάρχουν μυστικά, ακόμα και στις συνταγές που δίνουν οι μάγειροι, όσο κι αν σου πουν το μυστικό, χρειάζεται να βάλεις και κάτι άλλο για να γίνει κάτι νόστιμο.

Οι μάγειροι κρατάνε κι ένα μυστικό συστατικό για τον εαυτό τους, δεν αποκαλύπτουν πάντα τη συνταγή όπως έχει...

Είναι το ταλέντο τους, η προσωπική τους ματιά, η προσωπική τους γεύση. Αυτό το χρειάζεται ο καθένας. Πιλότοι υπάρχουν πολλοί, είναι όλοι ίδιοι; Το θέατρο και η τηλεόραση είναι τελείως διαφορετικά πράγματα, αλλά τα υποστηρίζω με το ίδιο πάθος. Είναι άλλες οι συνθήκες, ο τρόπος ανάγνωσης και συνεργασίας για το ένα και άλλες για το άλλο. Όταν είμαι στο θέατρο, είμαι για το θέατρο, όταν είμαι για την τηλεόραση, είμαι για την τηλεόραση. Ξέρω να τα ξεχωρίζω, δεν ξέρω αν τα κάνω καλά, αυτό το κρίνει ο κόσμος, γιατί εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε. Στο γύρισμα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και σε διαθεσιμότητα, να είσαι χρήσιμος γι' αυτό που θέλει ο σκηνοθέτης να έχεις μια πρόταση έστω και με τη μελέτη που θα έχεις κάνει, κι εκεί να ξέρεις ό,τι και να κάνεις πως θα κρατήσεις τις καλύτερες στιγμές. Στο θέατρο πρέπει να αναγνωρίσει τις καλύτερες στιγμές, να τις επισημάνεις και να τις ζωντανεύεις εσύ κάθε βράδυ, είναι άλλη διαδικασία. Στο θέατρο οι στιγμές γεννιούνται και πεθαίνουν κάθε, βράδυ, ενώ στην τηλεόραση και στο σινεμά γεννιούνται και κρατιούνται για μια ζωή.

Πηγή: Λοιπόν

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !