Η Αφροδίτη Γραμμέλη είναι η νέα συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα, κάτι που έχει σχολιαστεί αρκετά, καθώς οι κριτικές της δημοσιογράφου για τον παρουσιαστή στο παρελθόν υπήρξαν ιδιαίτερα σκληρές.


Με αφορμή, λοιπόν, το νέο late night show που ετοιμάζει ο Γιώργος, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στον αέρα κατά της τηλεκριτικού, αναφέροντας τα εξής:

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει βγάλει μεγαλύτερη κακία για μένα σε έντυπο από την Αφροδίτη Γραμμέλη! Είναι ότι χειρότερο έχω διαβάσει! Τι έγραφαν για την προσωπικότητά μου… Σε μένα έβγαλαν κακία. Άλλο άποψη άποψη, άλλο κριτική. Έχουν γράψει για μένα σκληρές κριτικές, αλλά ήταν καθαρά επαγγελματικές. Αυτό που έχει γράψει η Αφροδίτη Γραμμέλη, μια γυναίκα να σχολιάζει μια άλλη γυναίκα τόσο άσχημα, για τη μύτη της, για το στήθος της, για τον τρόπο που μιλάει… Δεν με έκρινε ως επαγγελματία, με έκρινε για την προσωπικότητά μου. Αυτό το έχει κάνει μόνο σε μένα τόσο άσχημα. Ήμουν στο τσακ μέχρι και νομικά να πάω, μία περίοδο. Αλλά λέω εντάξει, μπορεί να την είχε επηρεάσει το τότε γραφείο τύπου».

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντί να κάνει κριτική στην εκπομπή και για το πως την παρουσίαζε το Κατερινιώ η Αφροδίτη έσφαζε την ίδια την κοπέλα.
Αυτό τελικά τι είναι? είναι κακία η μίσος? μπορεί και ζήλια να είναι ακόμη.
Έπρεπε να πάρει τα μέτρα της το Κατερινιώ τότε και να τις στείλει εξώδικο η να έκανε ασφαλιστικά μέτρα.
Κι εμένα με είχαν ενοχλήσει κάποια πράγματα τότε και είπα την γνώμη μου αλλά οκ.
Αν θέλουμε μπορούμε κι εμείς να γίνουμε ακόμη ποιο χειρότεροι από την Αφροδίτη και την κάθε Αφροδίτη που αν ανοίξουμε το στοματάκι μας τα δικαστήρια δεν τα γλιτώνουμε....


Bottom Ad [Post Page]