Μύρωνας Στρατής: Μιλά για τον χωρισμό του από τη Μαίρη Συνατσάκη

Unknown
0

Η σχέση του Μύρωνα Στρατή με τη Μαίρη Συνατσάκη διήρκεσε τέσσερα σχεδόν χρόνια και πήρε μεγάλες διαστάσεις (ανάγκασε και τους δυο να απαντούν σε ερωτήσεις τύπου «πότε παντρεύεστε;»), όπως και ο χωρισμός τους.


Έκτοτε δεν ξέρουμε πολλά για την προσωπική του ζωή. «Η υπερέκθεση δεν είναι κάτι που απολαμβάνω. Ο κόσμος ασχολήθηκε πολύ ειδικά με το χωρισμό. Είχα σοκαριστεί με το μέγεθος που πήρε. Ένας χωρισμός δεν είναι κάτι για το οποίο είσαι υπερήφανος, αλλά κάτι στενάχωρο και αμήχανο. Όταν λοιπόν σου το θυμίζουν όλοι, μέχρι και ο κηπουρός της πολυκατοικίας, δεν είναι καθόλου ωραίο. Βέβαια είναι σημαντικό μετά από κάθε σχέση να είσαι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αν κάτι δεν πήγε καλά εδώ, στην επόμενη να πάει καλύτερα. Από τότε έχω προστατεύσει πολύ την προσωπική μου ζωή. Έχουν συμβεί πράγματα στη ζωή μου, αλλά προσέχω πολύ περισσότερο, γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που έγινε με κούρασε και με φόρτισε. Είναι κάτι που τώρα φοβάμαι».

Ωστόσο, στις δηλώσεις του μετά το χωρισμό φαινόταν αρκετά ψύχραιμος. Ήταν άμυνα; «Από τη στιγμή που μια σχέση έχει φωτογραφηθεί, έχεις μιλήσει για αυτή και τη γνωρίζουν όλοι, δεν μπορείς στο χωρισμό να ζητήσεις να μη σε ενοχλούν. Το παίρνω όσο πιο κουλ γίνεται, γιατί έτσι ήμασταν και όταν το δημοσιοποιήσαμε. Παρόλο που μπορεί να μου στοίχισε και να στενοχωριόμουν, δεν θα μπορούσα να γίνω αγενής». Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζει και κάθε δυσκολία στη ζωή του. «Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος. Δεν μου αρέσουν τα άκρα και προσπαθώ, ακόμα κι όταν κάτι με έχει στενοχωρήσει πολύ, να το “μαζέψω” μέσα μου. Δεν είμαι των εντάσεων και των άκρων». Το Πάσχα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, τις ημέρες που εκεί ήταν τυχαία και η Μαίρη Συνατσάκη. Αναρωτιέμαι αν οι δυο τους είναι φίλοι. «Δεν κρατάω φιλικές σχέσεις με τις πρώην συντρόφους μου. Θα την αγαπάω για πάντα, για αυτά που έχουμε περάσει και για αυτό που είναι, αλλά δεν θα βγούμε για μπίρες. Αν βρεθούμε κάπου, είμαστε ΟΚ. Στη Νέα Υόρκη απλά έτυχε και συναντηθήκαμε» καταλήγει, εξηγώντας πως γενικά στη ζωή του δεν έχει φίλες.

People στο Πρώτο Θέμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !