Μαργαρίτα Παπανδρέου: Μιλά πρώτη φορά για το νεύμα του Ανδρέα στη Δήμητρα

Unknown
0

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε η Μαργαρίτα Παπανδρέου, μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της Ανδρέα Παπανδρέου και όχι μόνο.


Η 95χρονη πλέον Μαργαρίτα Παπανδρέου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν απατηθείς, πρέπει να απατήσεις».

Στις δηλώσεις της επεσήμανε μάλιστα πως ο σπουδαίος πολιτικός και ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, δεν είχε κάνει ποτέ κάτι εναντίον της.

«Η ερωτική έλξη για μια άλλη γυναίκα απλώς ικανοποιούσε τις ανάγκες του για εκείνη την εποχή. Ένιωσε, πιστεύω, ότι χρειαζόταν κάτι καινούριο στη ζωή του. Είχαμε μακροσκελείς συζητήσεις πριν από τον χωρισμό, αναπολώντας το κοινό μας ταξίδι στη ζωή. Είδα ότι τον βασάνιζε η «ρήξη» μαζί μου. Πρότεινε κάτι σαν ένα προσωρινό διάστημα διάστασης. Εγώ είπα να κοιτάξουμε την πιθανότητα διαζυγίου. Τελικά, αυτό και αποφασίσαμε. Αφού έφυγε, διατηρήσαμε μια γραπτή επικοινωνία μεταξύ μας μέσω της κόρης μας, Σοφίας, αλλά από ένα σημείο και μετά αποφασίσαμε να ακολουθήσει καθένας τη ζωή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου καλέστηκε να σχολιάσει το περίφημο νεύμα του πρώην συζύγου της, στην αεροσυνοδό τότε, Δήμητρα Λιάνη. Η ίδια αρχικά αρνήθηκε να σχολιάσει σημειώνοντας: «No comment».

Στη συνέχεια όμως εξήγησε: «Ήταν μια σκηνή από αυτές που μένουν. Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη όμως που την είδα. Είχα κάποιες «συναισθηματικές» αντιδράσεις. Από την άλλη είμαι συνηθισμένη σε πολιτικές συμπεριφορές και προπαγάνδες και έτσι στην τελική δεν είναι κάτι που με ενοχλεί πλέον τόσο», δήλωσε στο Down Town.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !