Κατερίνα Μισιχρόνη: «Επιτέλους θα κάνω κωμωδία»

Unknown
0

Ύστερα από ένα σερί δραματικών ρόλων στην τηλεόραση -με σημαντικότερο αυτόν της τυφλής Ηλέκτρας στο «Νησί»-, η Κατερίνα Μισιχρόνη κάνει φέτος την αλλαγή δοκιμάζοντας τις τηλεοπτικές δυνάμεις της στην κωμωδία


Η γλυκιά ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κομεντί του ΑΝΤΙ «4χχχ4», που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης Αρβανίτης και μου είπε να συναντηθούμε γιατί με θέλει για έναν κωμικό ρόλο, ενθουσιάστηκα. "Επιτέλους, πρώτη φορά κωμωδία στην τηλεόραση!" σκέφτηκα, ύστερα από 10 χρόνια ως ηθοποιός. Ο σκηνοθέτης μου είπε ότι έχει παρακολουθήσει όλη την πορεία μου στον κινηματογράφο και την τηλεόραση και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι ο ρόλος της Λυδίας θα μου ταίριαζε "γάντι"» αναφέρει η ηθοποιός στην espresso.

«Η ηρωίδα που υποδύομαι είναι vegeterian, πιστεύει στο κάρμα, έχει έναν γκουρού , κάνει γιόγκα και παίζει βιολοντσέλο. Έχουμε πολλά κοινά, θα έλεγα. Κι εγώ δεν τρώω κρέας, πιστεύω στη θετική ενέργεια, δεν μου αρέσει η γκρίνια και θεωρώ ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη γεμίζουμε με μιζέρια. Ωστόσο, δεν έχω γκουρού και δεν θα συμβουλευόμουν κανέναν μέντιουμ ή πνευματικό "δάσκαλο" για να μου πει το πότε θα έχω ερωτική επαφή με το ταίρι μου», καταλήγει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !