Ο Κρατερός Κατσούλης θα παρουσιάζει φέτος με τη σύζυγό του,Κατερίνα Καραβάτου, το νέο ψυχαγωγικό πρωινό του STAR. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μιλά τόσο για το πώς είναι να
εργάζεται με τη σύντροφό του όσο και για το ότι ήταν ένα βήμα πριν μπει σε τηλεπαιχνίδι...

Ποια είναι τα θετικά να συνεργάζεται κανείς με τον σύντροφό του;   

«Το θετικό είναι ότι έχεις την ευκαιρία να βλέπεις τον άνθρωπό σου έστω και σ' αυτή τη συνθήκη! Αυτό το λέγαμε και ως αστείο μεταξύ μας, την εποχή που ξεκινούσαμε πρώτη φορά, στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, Βέβαια, η καθημερινή βάση, είναι κάτι διαφορετικό, υπάρχει μια άλλη τριβή. Νομίζω ότι όλα μεγεθύνονται, όταν είναι κάποιος πολλή ώρα μ' έναν άνθρωπο, είτε είναι φίλος, είτε είναι σύντροφος. Εμείς, επειδή έχουμε μια καλή σχέση, μεγεθύνονται τα θετικά. Δεν λέω, βέβαια, ότι δεν υπάρχει κούραση, ούτε ότι είναι όλα πάντα ρόδινα. Μέσα στο ανθρώπινο πλαίσιο κινούμαστε κι εμείς. Αλλά, εφόσον έχουμε μια καλή σχέση, έχουμε και μια καλή συνεργασία» .

Θα σας ενδιέφερε να παρουσιάσετε μια εκπομπή μόνος σας;  

«Δε θα με ενδιέφερε να κάνω μόνος μου μια τέτοιου είδους εκπομπή, γιατί δε νομίζω ότι μπορώ να την ''υπερασπίσω''. Θα μου άρεσε ,όμως, ν' αναλάβω ένα τηλεπαιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς, δεν είναι η πρόθεσή μου ν' ασχοληθώ για πολύ καιρό με την παρουσίαση και να σταματήσω τα σίριαλ. Φέτος, αρχικά, ήταν να λάβω μέρος σε ένα τηλεπαιχνίδι, αλλά ήταν τόσο δελεαστική η πρόταση του Star που δεν προχώρησε η συνεργασία».

Τηλέραμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]