Ελένη Ράντου: «Η απιστία είναι υγιής, ανανεώνει το ενδιαφέρον για τον άλλον»

Unknown
0

Η ηθοποιός θεωρεί ακατόρθωτο να παραμείνει κάποιος πιστός σε μια μακροχρόνια σχέση


Η Ελένη Ράντου πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής. Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, η Ελένη Ράντου μίλησε για την απιστία, τον έρωτα και την αγάπη, ενώ αποκάλυψε ότι κατανοεί την ανάγκη του.

«Αν μπεις στον κόπο να δεις πόσο δυστυχής είναι κι αυτός που απατάει και αν δεν εγκλωβιστείς από τον εγωισμό σου, τότε δεν τίθεται θέμα συγχώρεσης, τίθεται θέμα κατανόησης. Να συγχωρέσω θα μου ήταν πιο δύσκολο. Δεν νιώθω Θεός για να δίνω άφεση. Να κατανοήσω, ναι. Αυτό το καταφέρνω», τόνισε η ηθοποιός στην εφημερίδα Real Life.

Πόσο δύσκολο είναι να μένει κανείς πιστός στον άλλον μια ολόκληρη ζωή, τη ρώτησε ο δημοσιογράφος με την ηθοποιό να απαντά πως αυτό φαίνεται να είναι αφύσικο.

«Αυτό είναι ακατόρθωτο, να μη σου πω αφύσικο. Νομίζω ότι κινείται στο πλαίσιο της κοινωνικής υποκρισίας. Άσε που πιστεύω ότι η απιστία είναι υγιής. Ανανεώνει το ενδιαφέρον για τον άλλον. Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν ένα ταίριασμα πάνω από τις δυνάμεις τους. Αυτοί οι άνθρωποι, όσο κι αν παλέψουν να είναι χώρια, δεν τα καταφέρνουν. Πάλι μαζί γυρνούν. Δεν έχω, όμως, καμία ρομαντική άποψη γι' αυτούς. Κάποια στιγμή είναι βασανιστικό κι αυτό το δέσιμο», δήλωσε η ηθοποιός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !