Οι αλλαγές στο κόνσεπτ που αποφάσισε η Ελένη και η εντολή που έδωσε...

1

Από τη νέα σεζόν η Ελένη Μενεγάκη σκοπεύει να βγει στον αέρα του ALPHA έχοντας κάνει ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της. Έτσι, πέρα από τα πρόσωπα που θα αλλάξει ,ετοιμάζει ήδη νέα
πράγματα και ως προς το περιεχόμενο.

Σύμφωνα,λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες που μεταφέρει ο Γρηγόρης Μελάς μέσα από το Newsit.gr, η παρουσιάστρια θέλει να δώσει έμφαση σε κοινωνικά θέματα αλλά με πιο… χαλαρή διάθεση, όχι δηλαδή σαν να είναι ριάλιτι, αλλά σαν «ιστορίες της διπλανής πόρτας» με τις οποίες θα ταυτίζονται οι τηλεθεάτριες. Για το λόγο αυτό μάλιστα έχει δώσει εντολή σε συνεργάτες της να κάνουν έρευνες και να βρουν πρόσωπα από το χώρο του εγχώριου θεάματος που να έχουν «προσωπική ιστορία», κάτι δηλαδή που θα μπορούν να πουν εκτός από το… «πόσο ωραία περνάμε στα καμαρίνια» κ.λπ., κ.λπ. .

Ωστόσο, συμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του δημοσιογράφου, η Ελένη εκτός από το «κοινωνικό κομμάτι» της εκπομπής θέλει να εκμεταλλευτεί και το διαφημιστικό. Ότι αφού και ο ALPHA θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται την εμπορική επιτυχία της παρουσιάστριας έχει ζητήσει να δίνει πολλάααααα δώρα στις τηλεθεάτριες ώστε να… τσιμπάνε και να παρακολουθούν την εκπομπή γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή στη διάρκεια της εκπομπής θα μοιράζει δώρα.

Κι αυτές είναι μερικές από τις αποφάσεις που έχει λάβει η παρουσιάστρια για την «Ελένη» της την καινούργια σεζόν. Τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τη διοίκηση του σταθμού για να τους ανακοινώσει τις οριστικές αλλαγές που θα κάνει στην εκπομπή της, ελπίζοντας ότι την καινούργια σεζόν θα δει την «Ελένη» της να σημειώνει αύξηση στα ποσοστά τηλεθέασης, γνωρίζοντας ,άλλωστε, ότι αν δεν…, τότε το brand name της θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο και όχι μόνο!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οτι και να κανει μια απο τα ιδια θα ειναι οι τηλεθεασεις της Χαμςνο χαρτι ειναι ολεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !