Καρέ καρέ το τρέιλερ της εκπομπής «Το Πρωινό»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Μαγικά τρικ, θετικά vibes, ενέργεια, ζωντάνια και πράγματα… απίστευτα, στo νέο on air trailer της εκπομπής!

Πρεμιέρα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 10.00 και καθημερινά στον ΑΝΤ1!


Τί θα ήταν η ζωή χωρίς εκπλήξεις; Πόσο βαρετή θα ήταν η καθημερινότητα, αν τίποτα δε θα μπορούσε να μας ξαφνιάσει ευχάριστα;

Η Φαίη Σκορδά, έχοντας ήδη χιλιάδες ώρες πτήσης στον καθημερινό τηλεοπτικό αέρα, ξέρει καλά ότι αυτό που σώζει την καθημερινότητα από τη ρουτίνα, αυτό που κάνει την κάθε μας μέρα μοναδική, είναι οι αλλαγές, η ανανέωση, οι ευχάριστες ανατροπές και οι εκπλήξεις.

Εκεί ακριβώς βασίζεται και η κεντρική ιδέα του φετινού τηλεοπτικού σποτ του ΑΝΤ1 για «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» που είναι ήδη στον αέρα.

Σε ένα διασκεδαστικό videoclip εξαιρετικής αισθητικής, η Φαίη Σκορδά και η ανανεωμένη ομάδα του ΠΡΩΙΝΟΥ πρωταγωνιστούν… και μας εκπλήσσουν!

Όλα εκτυλίσσονται στον κήπο ενός ζεστού, οικογενειακού σπιτιού, όπου η παρέα του ΠΡΩΙΝΟΥ απολαμβάνει το ηλιόλουστο ξεκίνημα της νέας μέρας. Αξιοποιώντας μια σειρά από εφέ και οπτικές «απάτες», βλέπουμε όλους τους συντελεστές της εκπομπής να χορεύουν ρυθμικά και να μας ξαφνιάζουν με τις εκπληκτικές δυνατότητές τους.

Η Φαίη, για παράδειγμα, «ξεπετάγεται» μέσα από την ταπετσαρία ενός τοίχου, κάνει βουτιά στο φλιτζάνι του καφέ της Λίτσας Πατέρα, πιάνει ένα αεροπλάνο που πετά πάνω από το κεφάλι της, κάθεται ενάντια στους κανόνες της βαρύτητας. Φυσικά, στο ίδιο πλαίσιο κινείται όλη η ομάδα του ΠΡΩΙΝΟΥ, που φέτος είναι πιο φρέσκια και ανανεωμένη από ποτέ.

«Ανεβαστική» μουσική, φρεσκάδα, ανατρεπτική οπτική απέναντι στα πράγματα και, φυσικά, χαμόγελο και καλή διάθεση υπόσχονται ότι και αυτή τη χρονιά ότι ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ θα μας «μοιράζει» καθημερινά good vibes και θετική ενέργεια.

Το «Πρωινό» που επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικά τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 10.00 και κάθε μέρα, γύρισε το φετινό του trailer και είναι.. απίστευτο!

Γιατί.. Thats ANT1!


Το δημιουργικό concept ανήκει στη Frank & Fame, ενώ η παραγωγή έγινε από τον ΑΝΤ1 με σκηνοθέτη τον Κώστα Τριπύλα.

Δείτε φωτογραφίες εδώ:




Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. καλε γιατι δε γραφετε οτι το τρειλερ ειναι αντιγραφη απο το τραγουδι come της jain; ελεος... εμεις απο εσας θελουμε αντικειμενικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε αναγνώστη, βιάζεσαι .Η ροή του site έχει κι έναν προγραμματισμό. Επίσης, αναφορικά με το τρέιλερ, το ότι βασίστηκε σε ένα video clip ,όπως τόσα και τόσα τρέιλερ , δεν σημαίνει πως είναι κακό. Θα ήταν κακό αν ο ΑΝΤ1 έβγαινε να πει πως είναι δική του ιδέα, αποκρύπτοντας το ''Come''. Το να βασιστείς σε κάτι προϋπάρχον ,μόνο κακό δεν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προφανως υπαρχει έλλειψη πρωτοτυπιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει ,ναι.Άλλο ,όμως, αυτό, κι άλλο αντιγράφω κάτι αποκρύπτοντας το αρχικό ,δηλ. εν προκειμένω το Come.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδη ο αντ1 παραδέχτηκε οτι το τρειλερ ειναι βασιστηκε στο video clip της jain;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !