Ανατροπή στην υπόθεση απαγωγής του μοντέλου στο Μιλάνο

Unknown
0

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της απαγωγής του βρετανικής καταγωγής μοντέλου Χλόη Άουλινγκ στο Μιλάνο, με σκοπό την δημοπράτησή της σε πορνογραφική ιστοσελίδα στο «σκοτεινό» διαδίκτυο (dark web).


Όπως υποστηρίζει ο συνήγορος ενός εκ των απαγωγέων της, η όλη ιστορία δεν ήταν παρά ένα κόλπο, μια καλοστημένη απάτη, που στόχο είχε να αποκτήσει δημοσιότητα το νεαρό μοντέλο.

Η 20χρονη κατήγγειλε στις ιταλικές αστυνομικές αρχές ότι κρατήθηκε αιχμάλωτη επί έξι ημέρες τον Ιούλιο. Οι απαγωγείς την παρέσυραν στην Ιταλία δελεάζοντάς την με μια υποτιθέμενη φωτογράφιση όπου θα συμμετείχε.

Όπως είπε στην αστυνομία, μόλις έφτασε στο στούντιο στο Μιλάνο για τη φωτογράφιση, την νάρκωσαν, την φίμωσαν και την έδεσαν. Κατόπιν την έβαλαν στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και την μετέφεραν σε ένα χωριό κοντά στο Τορίνο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, οι δράστες σχεδίαζαν να την πουλήσουν για «σκλάβα του σεξ» σε διαδικτυακή δημοπρασία αν δεν τους κατέβαλαν λύτρα ύψους 300.000 δολαρίων.

Η ιταλική αστυνομία έχει συλλάβει ως βασικό ύποπτο τον 30χρονο Λούκας Πάβελ Χέρμπα, έναν Βρετανό υπήκοο γεννημένο στην Πολωνία, ο οποίος ομολόγησε την ανάμιξή του στην υπόθεση. Στη συνέχεια οι βρετανικές αρχές γνωστοποίησαν ότι κρατείται και ο αδελφός του, ο 36χρονος Μίκαλ Κόνραντ Χέρμπα.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης του αιτήματος για έκδοση του μεγαλύτερου αδελφού στην Ιταλία, ο δικηγόρος του, Τζορτζ Χέμπορν Σκοτ, δίνοντας νέα διάσταση στην υπόθεση, υποστήριξε ότι "υπάρχει σοβαρή περίπτωση η όλη υπόθεση να είναι μία απάτη".

Ανάμεσα στα στοιχεία και τα γεγονότα που παρέθεσε, είπε ότι η 20χρονη είχε επιχειρήσει να γίνει γνωστή υποστηρίζοντας ότι επέζησε τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι. Επιπλέον, προτού ακόμα δηλωθεί η απαγωγή της, ο απαγωγέας είχε φροντίσει να ενημερώσει ταμπλόιντ για την υποτιθέμενη «δημοπρασία» του μοντέλου.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, ήταν οι μαρτυρίες που παρουσιάστηκαν ότι θύτης και θύμα είχαν θεαθεί να κάνουν μαζί ψώνια για ρούχα και παπούτσια σε πολυσύχναστο δρόμο, καθώς και να παίρνουν μαζί το πρωινό τους, λίγο πριν από την «απελευθέρωση» της Άουλινγκ στο βρετανικό προξενείο.

Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά ήταν ένα καλά σκηνοθετημένο κόλπο, κατέληξε ο κ. Σκοτ.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή.

cnn

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !