Τηλεοπτικός σταθμός εξασφάλισε και φέρνει ριάλιτι που ψάχνει...ζευγάρια - Όλες οι λεπτομέρειες του ιδιαίτερου κόνσεπτ

7

Άλλο ένα ριάλιτι αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι ιθύνοντες γνωστού ιδιωτικού καναλιού αποφάσισαν φέτος να κάνουν τονωτικές ενέσεις στη ροή του τηλεοπτικού του προγράμματος. Έτσι, αφού μελέτησαν αρκετές προτάσεις, κατέληξαν στο να
εντάξουν στο πρόγραμμά τους ένα νέο και φρέσκο ριάλιτι, με τίτλο ,«10 τέλεια ζευγάρια»! Μάλιστα, αυτήν την περίοδο αναζητούν έναν πολυτελέστατο χώρο που θα φιλοξενήσει τους 20 συμμετέχοντες -10 άντρες και 10 γυναίκες-, μια και σκοπός τους είναι η πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Δέκα άντρες και δέκα γυναίκες συμβιώνουν για έναν μήνα μέσα σε μια πολυτελέστατη κατοικία, που τους παρέχει όλες τις ανέσεις, έχοντας στόχο να βρουν το ιδανικό τους ταίρι και να κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο στο τέλος θα μοιραστούν και τα 10 ζευγάρια. Η παραγωγή, κατά τη διάρκεια των κάστινγκ, των ερωτήσεων αλλά και των ψυχολογικών τεστ που έδωσαν οι υποψήφιοι, έχει ορίσει για τον καθέναν το ιδανικό του ταίρι!

Από τα πρώτα κιόλα λεπτά που ξεκινάει το παιχνίδι, ο κάθε παίκτης πλησιάζει τον άνθρωπο που του αρέσει και θεωρεί ότι ταιριάζει μαζί του. Στην πορεία, ύστερα από ψηφοφορία των υπόλοιπων παικτών, επιλέγεται ένα ζευγάρι για να περάσει από τη δοκιμασία της Μηχανής του 'Ερωτα. Εκεί, οι δυο τους εισέρχονται σε ένα δωμάτιο και ακουμπούν ταυτόχρονα την παλάμη τους σε ένα σημείο. Ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα αποκαλύπτεται στην οθόνη αν είναι το τέλειο ζευγάρι ή όχι! Σε περίπτωση που είναι θετικό το αποτέλεσμα, το ζευγάρι αποχωρεί από το σπίτι κάνοντας μοναδικές διακοπές έως το τέλος του ριάλιτι. Σε περίπτωση, όμως που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, πρέπει ο καθένας να ξεκινήσει την αναζήτηση για να βρει το νέο του ταίρι.

Μία φορά την εβδομάδα πραγματοποιείται η τελετή των ζευγαριών: Κάθε δυνητικό ζευγάρι πρέπει να ταυτίζεται με μία δέσμη φωτός, που θα ανάβει σε περίπτωση που υπάρχουν παίκτες οι οποίοι έχουν καταφέρει να βρουν το άλλο τους μισό. Φυσικά, ο χρόνος των παικτών είναι εχθρός τους, αφού, εάν θέλουν να μοιραστούν το μεγάλο χρηματικό ποσό, πρέπει έως το τέλος του παιχνιδιού να έχουν καταφέρει να ανάψουν και τις 10 δεσμίδες φωτός.

Πηγή: Mytv - Μάρα Σαρρή

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από τη φράση "τονωτικές ενέσεις στη ροή του τηλεοπτικού προγράμματος" υποψιάζομαι ΣΚΑΪ, ειδικά τώρα που το My Style Rocks κάνει τραγικά νούμερα τηλεθέασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ πάλι δν αποκλείεται το Μακεδονία τη γτ εσείς μας έχετε πει ότι σχεδιάζεται η αναμόρφωση του που θα γινει κ με δύο ριάλιτι αν θυμάμαι καλά. Δε νομίζω ότι έχει νόημα πάντως ούτε για Αντ1 ούτε για μακτβ. Ο πρώτος μπορεί να αξιοποιήσει επιτέλους το αρχείο του κ να του βγει τζάμπα. Το δεύτερο μπορεί κι αυτό να εμπλουτιστεί με παλιές καλές σειρές καθώς ενόψει του διαγωνισμού για τις άδειες δε νομίζω πως ο όμιλος θα ήθελε να επενδύσει σε μεγάλα πρότζεκτ σε ένα κανάλι που κάνει 1%. Ας ανέβει πρώτα το Μακεδονία τη στο 5% έτσι ωστε οποίο ακριβό ριάλιτι επιλεχθει να καταφέρει να μαζέψει κοινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Άλφα δεν μπορεί να είναι άραγε?

    Ας είναι ο Ant1 καλύτερα,να το βάλει 4-6 και μετά θα είναι οριιστικά νέο κανάλι από τις 7πμ μέχρι 1πμ(λίγο πριν αρχίσουν οι επαναλήψεις του από 1πμ έως και 7πμ)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άλφα μας ζαλισε ότι κάνει στροφή στην ποιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !