Το πάνελ της εκπομπής «Στη φωλιά των κου-κου»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8
Οριστικοποιήθηκε η ομάδα της εκπομπής "Στην Φωλιά των Κου Κου" με τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Βασικό μέλος στο πάνελ της εκπομπής θα είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος επιστρέφει μετά από πάρα πολλά χρόνια στο κανάλι της Κηφισιάς αφού πέρασε από τον ALPHA, το ALTER, τον ΣΚΑΙ, το Έψιλον και τον ΑΝΤ1.

Στην ίδια παρέα θα βρίσκεται και η δημοσιογράφος Μαριλού Ρεπαπή, η οποία βρισκόταν χρόνια στην ΙΜΑΚΟ στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου. Ένα ακόμη μέλος που έκλεισε στην παρέα είναι η η Χρύσα Κατσαρίνη. Είναι γνωστή stand-up comedian και σίγουρα θα έχει και ανατρεπτικές ενότητες στο πρωινό πρόγραμμα.

Γράφτηκε έντομα πως στο πάνελ θα βρίσκεται και ο Γρηγόρης Μπάκας. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως αυτό δεν ισχύει. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν θα βρίσκεται μπροστά στις κάμερες, αλλά ανήκει από πίσω στη δημοσιογραφική ομάδα.

Αυτές τις μέρες, πάντως, αναζητείται ένα ακόμη πρόσωπο, το οποίο θα προστεθεί στο πάνελ, ώστε να συμπληρώνει την εξάδα. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι ένα γνωστό πρόσωπο, αφού ο σταθμός επιθυμεί να "ανακαλύψει" νέα και άκαυτα πρόσωπα.

Στις αστρολογικές προβλέψεις θα βρίσκεται η Άση Μπήλιου, ενώ στη μαγειρική θα εναλλάσσονται διάφορα πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι και ο νικητής του "Master chef", Λάμπρος Βακιάρος.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ασχετο αλλα για το μακεδονια tv υπαρχει καποια εξελιξη; κατι ειχε ακουστει οτι θα γινει αμιγως ψυχαγωγικος σταθμος... θα υπαρξει νεο προγραμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία ομάδα φαίνεται, να δούμε και την δομή της εκπομπής!!!! Τι ώρα θα είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κωνσταντινίδης πέρσι είχε δηλώσει πως δεν θέλει να είναι πάνελ σε εκπομπή. Τι έγινε τώρα και άλλαξε γνώμη; Μήπως είχε θέματα στο πρωινό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:45 μ.μ.
    Μάλλον είναι καλύτερες οι αποδοχές του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντως εμενα σαν ομαδα μου φαινεται λιγο ο,τι να ναι. Δεν ξερω αν θα δεσει και ας προεξοφλουν καποιοι την επιτυχια τους.. Ελπιζω να καταλαβαν τα περυσινά τους λαθη (γιατι περα του ο,τι εγινε αναμεσα στους ιδιους και στο σταθμο εχουν και οι ιδιοι ευθυνη για τα πολυ χαμηλα περυσινα νουμερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !