Ο πρίγκιπας Τζορτζ κατάφερε για μία ακόμη φορά να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω του, καθώς πήγε για πρώτη μέρα στο σχολείο.


Το ενδιαφέρον δε των βρετανικών ΜΜΕ ήταν αυξημένο, καθώς τον μικρό πρίγκιπα δεν κατάφερε να συνοδεύσει η μητέρα του, λόγω των έντονων αδιαθεσιών που την ταλαιπωρούν εξαιτίας της τρίτης εγκυμοσύνης της.

Η Κέιτ Μίντλετον είχε εκφράσει την πρόθεσή της να συνοδεύσει τον πρωτότοκό της στο σχολείο, κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατό αφού το σύνδρομο υπερέμεσης κύησης από το οποίο πάσχει της προκαλεί έντονη εξάντληση στο πρώτο στάδιο της εγκυμοσύνης. Το «κενό» της δούκισσας του Κέιμπριτζ κάλυψε τελικά ο πατέρας του μικρού, πρίγκιπας Ουίλιαμ, που ανέλαβε τελικά χρέη συνοδού.


Πατέρας και γιος έφτασαν από νωρίς στο σχολείο και εισήλθαν στο χώρο του από την πλαϊνή πόρτα, αφού στην κεντρική πύλη γινόταν το αδιαχώρητο από τους Βρετανούς που ήθελαν να δουν από κοντά τους δύο μελλοντικούς βασιλιάδες.

Την υποδοχή τους ανέλαβε η διευθύντρια του σχολείου που αντάλλαξε... χειραψία με το νέο μαθητή. Ως κλασικό «πρωτάκι» ο μικρός πρίγκιπας έμοιαζε μάλλον νευρικός και αμήχανος με όσα συνέβαιναν τριγύρω του, ενώ την προσοχή του απέσπασαν και τα φλας των φωτογράφων.


Πάντως, Ουίλιαμ και Κέιτ φέρονται να επιθυμούν μια όσο πιο φυσιολογική μαθητική ζωή για το γιο τους. Και μπορεί το σχολείο Thomas’s Preparatory School in Battersea να φημίζεται για τους VIP μαθητές του και όσα τους παρέχει, έναντι διδάκτρων ύψους 20.000 λιρών το χρόνο. Ως εκ τούτου σε δασκάλους και συμμαθητές, ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου θα συστήνεται ως... Τζορτζ Κέιμπριτζ.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]