Γιώργος Λιανός: Έτσι προέκυψε η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ-Η ατάκα που είπε στη Μενεγάκη...


Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Ε, Φτιάξε Καφέ να σ' τα πω, μίλησε ο παρουσιαστής ,Γιώργος
Λιανός, που μόλις πριν από λίγες μέρες εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη, τονίζοντας πως ήταν μια αιφνιδιαστική εξέλιξη, καθώς ενώ ήξερε πως θα είναι στην εκπομπή ,ξαφνικά τέλη Αυγούστου ήρθε η ανατροπή.

Φυσικά ,αναφέρθηκε και στο νέο του βήμα στον Σκάι, αναφέροντας πως η πρόταση και εν τέλει η συμφωνία για το ''Ταλέντο'' ήρθε ακριβώς τη στιγμή που έλυσε τη συνεργασία του με τον Alpha ,και ήταν κάτι πολύ καλό που ήρθε ταχύτατα.Μάλιστα, με το γνωστό του χιούμορ, είπε πως έστειλε μήνυμα στη Μενεγάκη για να της πει ότι ακόμη και στην αποχώρηση ,του έφερε γούρι, μια κι αμέσως έδωσε τα χέρια με άλλο κανάλι!

Ακόμη, ο παρουσιαστής ρωτήθηκε και για τη φημολογία ότι θα ξεκινούσε εκπομπή στον Alpha με την Κατερίνα Ζαρίφη, τονίζοντας πως αυτό ήταν μόνο μια απλή κουβέντα και μάλιστα σε υποθετικό πλαίσιο, ξεκαθαρίζοντας πως καμια συμφωνία δεν υπήρχε-κάτι για το οποίο πρώτο σας είχε πει το TVNEA.COM.

Δείτε τις δηλώσεις του:


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: