Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες με ρόλο-έκπληξη! Μέχρι τότε μιλά στο People για κάθε «Τελευταία Φορά Που…».

Έκανες μια κραιπάλη;

Πριν από λίγες μέρες που με έπιασε μια ελαφριά υπογλυκαιμία. Έτσι, παρήγγειλα δύο πίτσες σπέσιαλ και στα καπάκια για επιδόρπιο έφαγα και τρεις μπάλες παγωτό φιστίκι σοκολάτα.

Ένα όνειρό σου έγινε πραγματικότητα;

Οι φετινές καλοκαιρινές μου διακοπές. Έκανα ένα road trip, που ξεκίνησε από το Αμάλφι της Ιταλίας, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος προορισμός, και συνεχίστηκε με σκάφος. Ήταν πράγματι ένα ταξίδι όνειρο.

Δοκίμασες τα όρια και τις αντοχές σου;

Στην τελευταία μου τηλεοπτική συνεργασία, διότι έκανα εξτρίμ γυρίσματα και η αλήθεια είναι πως βρέθηκα πολλές φορές αντιμέτωπος με την υψοφοβία μου.

Σε φλέρταραν;

Πριν από μία ώρα. Μια σερβιτόρα, πέραν του ότι της έπεσαν τα πράγματα από το δίσκο όταν μάζευε το τραπέζι όπου κάθισα για φαγητό, ήταν υπέρ το δέον εξυπηρετική.

Απογοητεύτηκες από ένα δικό σου άνθρωπο;

Πριν από λίγους μήνες, όταν έμαθα πράγματα που έχει πει για μένα ένας άνθρωπος τον οποίο θεωρούσα πολύ καλό φίλο. Έκτοτε ψυχρανθήκαμε, χωρίς να υπάρξει πρόθεση από κανέναν από τους δύο για επανασύνδεση.

Έκλαψες για μια γυναίκα;

Πριν από δύο χρόνια, όταν αποκαλύφθηκαν ορισμένα πράγματα και καταστάσεις που δεν ήταν ευχάριστες για κανένα μας.

Ετοίμασες ένα δείπνο-έκπληξη για δύο;

Την προηγούμενη εβδομάδα. Ξεκίνησα από πρωινό στο κρεβάτι, μεσημεριανό πάλι στο κρεβάτι και κατέληξα σε παραλιακό εστιατόριο για δείπνο με θέα τη θάλασσα.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]