Τέλος ο Μένιος από το «Ροντέο»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Πολύς ντόρος έχει γίνει από χθες σχετικά με το εξώδικο που έστειλε ο Μένιος Φουρθιώτης στην εκπομπή "Ροντέο", ώστε να μην χρησιμοποιεί αποσπάσματα τόσο από την εκπομπή "Αποκαλυπτικά", όσο και από το ριάλιτι επιβίωσης με τίτλο "Survival Secret".

Το tvnea.com ήρθε σε επαφή με ανθρώπους της σατιρικής εκπομπής του SKAI για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Πράγματι, επιθυμία του παρουσιαστή του Έψιλον είναι να μην γίνεται αναπαραγωγή σε αυτά δύο προγράμματα από την εκπομπή των Βαγγέλη Περρή, Αθηναίδα Νέγκα και Άννα Μαρία Βέλλη.

Η στάση των ανθρώπων της εκπομπής του SKAI είναι μην αλλάξουν τίποτα. Η εκπομπή "Ροντέο" θα βγει όπως έχει προγραμματιστεί, χωρίς να σταματήσουν τη σάτιρα στις δύο εκπομπές του Έψιλον.

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η εκπομπή αυτή δεν μου αρέσει καθόλου. Η επιτυχία που έκανε ήταν γιατί είχε λιντ ιν το Πανόραμα Survivor. Φετος που εχει σειρά ο ΑΝΤ1 θα δω αυτην, σορρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνωμη ο Μενιος και η παρεα του πως κανουν νουμερα?απο την αναπαραγωγη εκπομπων ολων των υπολοιπων καναλιων δε κανουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ τωρα ο Περρης τρομαξε. Εμενα μου αρεσε πολυ η σατυρα τους για το μενιο. Ειδικα εκεινο το "ειναι γατα ειναι γατα ο κοντος με τη γραβατα"!!! Ας θυμηθει ο Μενιος τι ελεγε περυσι προπερσι για την απαγορευση του Αντ1!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !