Είναι οριστικό πλέον πως οι δύο νέες κωμικές σειρές του ANT1 της Prime time ("Κάτι χωρισμένα παλληκάρια" και "4χχχ4") θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, όπως πρώτο σας ενημέρωσε αποκλειστικά πρώτο το tvnea.com χθες (δες εδώ).

Αυτό που δεν γνωρίζατε είναι ότι οι δύο δημιουργοί των σειρών, δηλαδή ο Βασίλης Θωμόπουλος και ο Δημήτρης Αρβανίτης, δέχτηκαν "κρούση" από τον ΑΝΤ1 ώστε οι 2 σειρές να ξεκινήσουν την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Η απάντηση ήταν αρνητική, αφού θέλουν τα γυρίσματα να γίνονται με πολύ μεγάλη προσοχή και περιθώριο χρόνου,ώστε το αποτέλεσμα στη μικρή οθόνη να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Μη ξεχνάτε πως στον ΑΝΤ1 οι υπεύθυνοι της μυθοπλασίας έχουν διπλό άγχος ενόψει της νέας σεζόν. Γνωρίζουν πολύ καλά πως αν το "Nomads" επικρατήσει και τα σήριαλ δεν φέρουν τα αναμενόμενα, τότε είναι πολύ πιθανό το κανάλι του Αμαρούσιου να εγκαταλείψει τη λογική της ελληνικής μυθοπλασίας και να στραφεί σε άλλου είδους προγράμματα. Για αυτό η προσπάθεια που καταβάλλουν οι συντελεστές όλων των σειρών του ΑΝΤ1 είναι τεράστια και το στοίχημα της τηλεθέασης είναι ακόμα πιο μεγάλο.

Ένας άλλος λόγος που δεν ήταν επιθυμητή η πρόωρη πρεμιέρα ήταν και το γεγονός πως επιθυμία των συντελεστών είναι οι δύο παραγωγές να ξεκινήσουν ταυτόχρονα με το "Nomads", για να υπάρχει το δυνατό lead in, αλλά και το "πακετάρισμα" στην Prime time...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]