«Ήμουν στον 'Πρωινό Καφέ' με τη Βίκυ Καγιά αλλά δεν θα το ξαναέκανα»

0

Είναι ένας ηθοποιός πολύ αγαπητός στο κοινό, που στο παρελθόν έχει περάσει κι από πρωινή
εκπομπή. Ο λόγος για τον Χρήστο Σπανό, που πριν από χρόνια πέρασε ,έστω και για λίγο, από τον θρυλικό ''Πρωινό Καφέ'', που τότε παρουσίαζε από τη μέση της σεζόν η Βίκυ Καγιά. Ο ίδιος μιλά στον Λάζο Μαντικό και τον Art fm 90,6 τόσο για τη συμμετοχή του στην εκπομπή όσο και την τηλεόραση και τα σίριαλ...

«Δεν νομίζω ότι θα συμμετείχα σε τηλεοπτικό πάνελ. Έχω κάνει στο παρελθόν, όχι ακριβώς πάνελ. Ήταν πριν χρόνια στον Πρωινό Καφέ. Ήταν στη λήξη μιας σεζόν, άλλαζαν παρουσιαστή και τότε ήμασταν με τη Βίκυ Καγιά σε μια παράσταση και χρειαζόντουσαν τρία με τέσσερα άτομα. Είχε δυο δημοσιογράφους και δεν θυμάμαι οι υπόλοιποι τι ήταν ,και μου ζήτησαν αν θέλω να πάω για ένα διάστημα στην παρέα. Ξέρεις, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Ήταν πολύ μακριά από εμένα, παρόλο αυτό ήταν ένα τεστ για τον εαυτό μου. Δεν νομίζω να το ξανά έκανα».

Ακόμη ,μιλά για την τηλεόραση τονίζοντας πως πλέον έχει βελτιώσει το προβαλλόμενο περιεχόμενο...

«Η τηλεόραση πιστεύω αρχίζει και στρώνει. Περάσαμε μια φάση που γινόντουσαν πράγματα που δεν μας αρέσανε. Τώρα αρχίζουν και γίνονται ωραίες δουλειές».

Θα συμμετείχε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης;

«Δεν θα έβαζα συμμετοχή σε παιχνίδια τύπου Survivor, Nomads. Βέβαια, εξαρτάται και σε τι φάση βρίσκεσαι. Αν ήμουν σε μια φάση που είχα πραγματική ανάγκη ή τα χρήματα ή τη φήμη, μπορεί και να το έκανα. Δεν θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανα ακόμη κι αν είχα και ανάγκη επιβίωσης. Αλλά μπορεί να το σκεφτόμουν!».

Επίσης, ο ηθοποιός θυμάται τη συμμετοχή του στο καθημερινό σίριαλ του Φώσκολου...

«Έχω παίξει στο Καλημέρα Ζωή! Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση. Ήμουν σε μια παράσταση με τον Μπονάτσο και ήρθε ο Φώσκολος ως θεατής και μου είπε θέλω να έρθεις για λίγο στο Καλημέρα Ζωή. Δεν κάθισα πάρα πολύ, αλλά ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Σε πληροφορώ ότι εκεί έμαθα να αποστηθίζω μεγάλα κείμενα μέσα σε λίγα λεπτά! Αυτό που μου έχει μείνει ήταν οι τοίχοι των σκηνικών που ήταν χάρτινοι!».

Τέλος, αναφερόμενος σε ποια σειρά θα ήθελε να λάβει μέρος, είπε πως η τηλεοπτική σειρά που ζήλεψε και ήθελε να συμμετάσχει ήταν ''Η λέξη που δεν λες''.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !